EN NYFORTOLKNING AF VITRINESKABET

FIN FORSTØVER PÅ BUDGET – DINE PLANTER VIL TAKKE DIG

Forstøver til planter

Nogle af de indlæg, der stadig leder mest trafik herind til bloggen er vores to planteguides (læs dem her og her), hvilket jo egentlig er ganske forståeligt, for grønne planter er nu engang smukkest, hvis de ikke hænger med hovedet og ser halvdøde ud. Det sker stadig at jeg selv får dræbt et par planter i farten, så jeg er bestemt ingen ekspert, men én ting har jeg dog erfaret mig: det er ikke kun noget skidt, hvis man glemmer at vande sine planter, de grønne venner kan bestemt også få for meget vand! Det sidste resulterer oftest i gule blade, rådne stilke og skimmelsvamp. Ikke pænt. Det er derfor lidt en hårfin grænse, og jeg er kommet frem til, at de største af mine planter ikke altid hænger fordi de skal vandes i selve potten, men simpelthen fordi at bladene trænger til fugt.

Det har jeg indtil nu klaret ved at give dem en tur under bruseren. Det er dog et lidt mere omstændigt projekt, så da jeg spottede denne fine forstøver i Søstrene Grene, var jeg ikke sen til at flå den ned af hylden. Er den ikke fin? I min bog er den i hvert fald nuttet nok til, at den gerne må stå fremme herhjemme. På den måde, kan jeg hurtigt lige give planterne et par pift med vand i ny og næ, når de hænger lidt med mulen, og efter en uge kan jeg faktisk allerede se forskel – bladene har aldrig stået flottere! Godt nok havde den været lidt pænere, hvis selve sprøjten havde været i messing fremfor i plast, men til 12 kroner og 80 øre, kan man vist ikke forlange mere. Så tippet er hermed givet videre til jer og jeres grønne venner.

Og bær så lige over med mit meget slørede ‘in action’ billede – det er ikke altså ikke ligefrem nemt at tage et “jeg forstøver lige planten”-selfie.. Men måske også unødvendigt, de fleste af jer har nok regnet ud, hvordan sådan en skal bruges ;-)

Forstøver til planter

Mette.

5 COMMENTS

 • Ace

  Den er så fandens fin! Jeg har også lige købt den <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg skal da helt sikkert i søstrene grene – det er for billigt til ikke at købe en ;) Godt tip! Kan man ønske et indlæg om sengetøj? Jeg drømmer om lækkert (økologisk) bomuld og har selvfølgelig forelsket mig i det fra Aiayu, men det er budgettet altså ikke til. Så jeg var nysgerrig efter om i kendte til noget lækkert og knap så dyrt?

  God søndag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • this is so pretty! x

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  De har en lækker glas+metal mister på urban outfitters :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EN NYFORTOLKNING AF VITRINESKABET