GET YOUR IKEA KITCHEN HACKED

DREAMING OF THESE POSTERS

Skærmbillede 2016-07-14 kl. 22.27.04 Skærmbillede 2016-07-14 kl. 22.27.24

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jeg har været på plakatjagt hos nogle af mine yndlingsshops, og det er lidt af en farlig affære, for der er virkelig mange fine plakater, jeg gerne vil eje. Særligt synes jeg, at Stilleben har et virkelig lækkert udvalg af tryk og plakater. Jeg har et særligt godt øje til deres farverige plakater fra Galerie Meaght. En fin og diskret måde at liste lidt farve ind i indretningen, uden at det bliver for meget :-)

Translation: I’ve been hunting posters on some of my favorite shops, and that’s kind of a risky affaire since there are so many pretty ones I’d like to own. Especially I really like the poster sortiment at Stilleben. I really have a crush on their posters from Gallerie Maeght – a great way to sneak a little color into the home without being too much.

Camilla Marie

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains ad links

1 COMMENT

  • Molke

    Jeg er ret vild med Bobetten plakaten fra Ellos – den ville passe rigtig fint til vores soveværelse! Vi er i gang med at forny vores badeværelse med nye farver og klinker på væggen. Er blevet ret vild med Tvilling plakaten fra ikea ( http://www.ikea.com/dk/da/catalog/categories/departments/decoration/10787/ ). Vi kommer til at have en masse flotte grønne nuancer derude og jeg tror, at den vil passe rigtig godt derud sammen med alle de nye grønne planter. Og så vil jeg prøve at sætte den i jeres DIY ramme! Tror det bliver så fint :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GET YOUR IKEA KITCHEN HACKED