WHAT GOOD MUSIC LOOKS LIKE

BUDGET WORK LAMPS

 photo 09a50055-f1a8-4371-bb94-59f182270453_zps612efccd.jpg photo 5ed63248-4123-4df8-bdd2-9f67276a46bc_zps8d937261.jpg

Jeg har faktisk vist et tip meget lignende det her tidligere på bloggen (her), men da der er kommet mange nye læsere til siden, tænkte jeg, at det godt kunne tåle at blive vist igen – og så er dette tip endda endnu billigere end det gamle! Jeg har nemlig netop anskaffet mig disse to arbejdslamper, som jeg synes er alt for fede! Jeg skulle egentlig bare bruge en enkelt til at hænge op på min “tavle” af armeringsjern (de af jer, der følges os på Instagram har nok allerede set det), men fordi de var så billige, kom jeg til at købe to med hjem – jeg tænker nemlig, at de på sigt også ville kunne gøre sig ret godt som sengelamper, hvis jeg får lyst til at rykke lidt rundt :-) Men nu til prisen; lamperne koster nemlig kun 79 kroner stykket(!!), og det synes jeg altså er lidt af et røverkøb! Jeg har købt dem i Biltema, og jeg følte mig ret så “Brian-agtig”, da jeg gik der ind, haha. Men de havde nu faktisk mange fine ting – jeg fandt blandt andet også glødepærer derinde. Så nu er tippet givet videre! Man kan også lave en rigtig cool loftslampe, hvis man køber en 4-5 stykker, og hænger dem sammen som Rasmus og Henriette har gjort over deres spisebord her.

Translation: I just bought these cool work lamps from the Danish store Biltema, and the price was only 79 DKK each! I already love them :-)

Mette.

16 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHAT GOOD MUSIC LOOKS LIKE