WHAT I REALLY WANT

MASCULINE DECOR

 photo 1_zps4d89ebac.jpg photo 4_zpsa9708204.jpg photo 6_zpsbebfa8fa.jpg photo 2_zps0acc4ed6.jpg1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Det kan nok godt ses på bloggens indhold, at vi er tre piger, som har den. Meget lys indretning – og det er ikke, fordi det ikke kan falde i mændenes smag, men man ser ofte, at det gerne må være lidt mere råt og rustikt. Jeg har fundet nogle bud på, hvad jeg ser, som lækker og simpel indretning med et touch af maskulinitet! I virkeligheden kunne jeg godt se mig selv bo i noget lignende. Selvom jeg sværger til lyse køkkener, så synes jeg, at billedet af det sorte køkken er overdrevent fedt! :-)

Translation: It’s probably obvious to see, that it’s three girls, who have this blog. Very bright decor – an it’s not because I think, it can’t fall in mens taste, but men often want it a bit more raw and rustic. I’ve found some suggestions on what I see as delicious and simple decor with a masculine touch. In fact, I could live in something like that myself. Although I swear to white and bright kitchens, I think the image of the black kitchen is overly cool! :-)

Tatiana.

Photobucket

8 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHAT I REALLY WANT