HVERDAGSLYKKE PÅ KONTORET + EN LILLE KONKURRENCE

SØVN I BALANCE

Indlægget er sponsoreret af Dunlopillo

dunlopillo_balance_continentalSå er vi nået til sidste indlæg om min søvnberetning igennem de seneste tre måneder – hvis I har lyst, kan I læse de forrige indlæg om min søvnberetning og vores nye seng fra Dunlopillo her, her og her.

Man siger ofte, at man ikke ved, hvad man har, før man ikke har det mere. Det er virkelig så sandt. De seneste to uger har min kæreste og jeg været på ferie i New York, og som så mange gange før lejede vi en lejlighed via Air Bnb. Den hyggeligste “loft” af slagsen beliggende i Brooklyn – alt var simpelthen perfekt … lige bortset fra den standardboksmadras, vi skulle sove på i 11 dage.

dunlopillo_balance_continental

dunlopillo_balance_continental

Den var ikke gammel, ikke hård, ikke blød – bare ikke god. Aldrig har jeg glædet mig så meget til at komme hjem til min egen seng igen. Når man på sådan en ferie går 15 + kilometer om dagen og i forvejen er lidt øm i bentøjet, så er det sidste man har lyst til at vågne helt radbrækket i ryg og skulder hver morgen. Ikke desto mindre var det tilfældet, og først der gik det virkelig op for mig, hvilken fantastisk støttende seng vi er heldige at sove i til hverdag. Og ja, jeg har sovet perfekt (og meget) lige siden vi kom hjem og måtte få bugt med vores absurde jetlag.

Jeg har simpelthen kun positive ting at sige om vores Dunlopillo Balance seng. Der er selvfølgelig noget om, at en god seng virkelig betyder meget for en god start på dagen, hvor clichéagtigt det end måtte lyde. For mig betyder det bare alverden at vågne og føle mig … ja, i balance :-)

/Camilla Marie

   

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HVERDAGSLYKKE PÅ KONTORET + EN LILLE KONKURRENCE