MIN NYE GRØNNE SOFA

CHARMERENDE TO-VÆRELSES I GÖTEBORG

boliginspiration-03boliginspiration-02boliginspiration-01 boliginspiration-04 boliginspiration-05 boliginspiration-06 boliginspiration-07

Styling: Emma Fisher | Photos by Maria Sahlander for Bjurfors

Trods det faktum, at vi selv er ved at se os om efter lidt flere kvadratmeter, så kan jeg altså stadig falde i svimer over små, hyggelige studieboliger, hvilket jeg bestemt vil mene er en kategori, denne lejlighed passer ind under. En enkel to-værelses, der trods begrænset plads virker let og stemningsfuld. Detaljen med den lange knagerække over sengen synes jeg især er dekorativ. Kombinationen af hylde og knage giver mulighed for mange forskellige variationer – det kunne f.eks. også været ret fint at have den her (reklame-link) hængende.

Mette.

 

   

3 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MIN NYE GRØNNE SOFA