MIN NYE YNDLINGSLAMPE + 2 MEGA GODE RABATKODER

VIND 2000 KRONER TIL SHOPPING PÅ ELLOS.DK

Indlægget er sponsoreret af Ellos

Ellos Tanger RugIh altså, det her indlæg har jeg glædet mig til at dele med jer. Vi har nemlig teamet op med Ellos om en virkelig vild give-away! Det er nok næppe gået nogens næse forbi, at vi alle tre er meget glade for at handle på Ellos. Ellos forhandler bøde tøj, skønhed, beauty og elektronik, men vi koncentrerer os for det meste primært om Home-kategorien (suprise!). Vi er særligt glade for Ellos’ eget boligbrand, da det netop rummer ting, som man kun kan finde på Ellos og dermed ikke har set uendeligt mange gange før i diverse boligbutikker. Dog har de efterhånden også fået virkelig mange lækre etablerede bolig-brands ind, som bestemt er et kig værd.

Ellis wall lampEt af dem er svenske By Rydéns, hvorfra jeg netop har klikket den fineste, sorte væglampe hjem. Lampen har fået plads over vores sofa, hvor vi har manglet et ordentlig lys – og den kan virkelig anbefales. Udover at være pæn er den nemlig også super praktisk med sin justerbare svingarm, der gør, at den nemt kan svinges ind over sofabordet, hvis vi nu skulle finde på at spise ved det foran flimmerkasen (hvilket vi selvfølgelig ikke kunne…), eller hen over gyngestolen som læselampe.

Ellos Tanger RugDerudover har jeg også klikket selveste ‘blogger-tæppet‘ hjem, nemlig det vildt pæne Tanger ryatæppe fra Ellos’ eget boligmærke. Jeg har længe (som i meget længe) haft et godt øje til det, og nu skulle det altså være. Tæppet har fået plads under vores sofabord, og med sine lange frynser bløder det virkelig rummet op og skaber en fin kontrast til det mørke gulv. Og så er det tilmed mega blødt, hvilket min kæreste er meget begejstret over!

Men nok om mine boligtilføjelser – nu skal det handle om jer. Vi vil nemlig så gerne give lidt tilbage til jer, der flittigt klikker herind forbi. Tænkt sig, at så mange stadig læser med på 5. år. I er da for skønne. Desværre kan ikke sende et gavekort til hver og en af jer, hvor end vi gerne ville, men vi kan derimod give jer chancen for at vinde et gavekort til Ellos på hele 2.000 kroner.

For at være med i konkurrencen, skal I blot lægge en kommentar med et link til den ting I ønsker jer allermest af de nyindkomne sager hos Ellos Home. Vi offentligører vinderen på næste torsdag. Pøj pøj!


Ellos rabatkode
1 / 2 / 3 / 4 / 5

Translation: Sorry, this give-away is for our Danish readers only.

Mette.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

 

492 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MIN NYE YNDLINGSLAMPE + 2 MEGA GODE RABATKODER