7 LOPPE-PROFILER DU SKAL KENDE PÅ INSTAGRAM

SPISEBORDET DER KAN SKIFTE LOOK

Indlægget er sponsoreret af Cane-Line

Cane-Line Turn TableEfter flere års tro tjeneste er vores gamle spisebord blevet skiftet ud med en ny og lidt større model – nemlig det super fine Turn bord fra Cane-Line, som er designet af Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Egentlig var det bare et vi i første omgang havde lånt til et stylingjob for Cane-Line, men bordet passede så fint ind herhjemme, at min kæreste og jeg endte med at købe det. For udover at være større end vores gamle bord, så vi nu kan side 6 personer ved det (plus en for hver bordende, hvis det er nødvendigt), så er det altså også bare et virkelig pænt og ikke mindst praktisk spisebord. Bordpladen er nemlig af lamineret birketræsfinér, hvilket gør den utrolig slidstærk. At laminat er et praktisk valg til bordplade har Camilla Marie som gammel møbelsælger før belært mig om, og for at understrege sin pointe valgte hun da også at få min kæreste til at skubbe en dåsesodavand i fuld fart henover bordpladen til hende, imens bordet stadig kun var til låns vel at mærke (forestil jer lige sveden begynde at pible fra min pande!), men det skete der, mod min forventning, absolut ingenting ved. Så det er altså kvalitetstestet – også til hverdagsbrug sidenhen.

Cane-LineSelve bordpladsen hviler på to fristående 3-bende bukke, som gør bordet nemt at flytte rundt på, og som min absolutte favoritdetalje er bordpladen lamineret med både en mørk og lys side. Den kan altså, som navnet Turn måske afslører, vendes, så bordet kan skabe forskellige udtryk i rummet. Det er nemt som ingenting at vende pladen, det kræver blot et ekstra sæt hænder, og vupti så har bordet et helt nyt look. Og dét er noget, der falder i god jord ved sådan en ubeslutsom type som mig! Vi har den sidste måneds tid haft bordet stående med en mørke side op, og jeg troede egentlig, at det var blevet min favorit. Men da jeg så skulle knipse billeder til indlægget her og fik vendt den lyse side op, synes jeg pludselig, at den fungerer bedre, fordi det lyser rummet op. Og hvis jeg kender mig selv ret, så bliver jeg lige så glædeligt “overrasket” næste gang vi vender pladen, for så føles bordet ligesom nyt igen. Det er da smart, hva’? Tænk sig, at der ikke skal mere til, for at gøre mig glad, end en bordplade der kan skifte udtryk ;-) I finder bordet lige her – vær dog opmærksom på at selve bordpladsen skal tilføjes i “borde”-boksen ude i højre side.

Cane-Line Turn TableEfter vores samarbejde med Cane-Line vil jeg på det varmeste anbefale jer at tjekke deres brand ud – ikke kun på grund af møblernes udseende, men bestemt også på grund af den funktionalitet og ekstremt høje kvalitet, de er lavet i. Det er tydeligt, at der er lagt mange tanker og arbejdstimer i hvert enkelt produkt, og sådan noget både imponerer og inspirerer mig. Vi har bl.a. tidligere præsenteret jer for deres smukke rattan-møbler samt en puf og et flot rullebord, som vi også er meget begejstrede for. I kan læse mere om dem her.

Mette.

 

 

 

 

 

3 COMMENTS

 • Ej hvor er det bord veldigt smart, det er jo fedt at man kan skifte til sort! :)

  God mandag
  http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Men når bordet ikke er sat fast på benene, kan det da ikke være et særlig stabilt bord, i forhold til hvis man bor med børn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Altså nu har jeg selvfølgelig ingen børn, der kan teste det til hverdagsbrug, men pladen ligger på sådan nogle skridsikre “dutter” (som i meget skridsikre.. forstår faktisk ikke helt, hvordan de kan holde så godt), så jeg har ikke oplevet at bordet har virket ustabilt på noget tidspunkt. Heller ikke selvom en granvoksen mand læner sig ind over bordpladen med al sin vægt. Vi har også haft vores små nevøer og niecer på besøg, og det var jeg på ingen måde nervøs for – selvom der er godt gang i dem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

7 LOPPE-PROFILER DU SKAL KENDE PÅ INSTAGRAM