COMBINED LIVING ROOM AND KITCHEN-DINING AREA

MIN NYE YNDLINGSLAMPE + 2 MEGA GODE RABATKODER

Indlægget er sponsoreret af Moodings

Menu FranklinMød Franklin! Han er netop flyttet ind herhjemme, og han er altså lidt af en skønhed, giver I mig ikke ret i det? Som jeg bl.a. har skrev lidt om her, så har jeg længe været på jagt efter en ny lampe til over vores spisebord, og nu fik jeg så endelig taget en beslutning. Franklin har fra start været min favorit, men jeg overvejede meget et billigere alternativ (f.eks. den her). Jeg blev dog ved med at finde mig selv inde på Moodings savlende over Franklin lampen fra Menu, og det er som oftest et tegn på, at jeg skal spare op og købe the real deal. Det bliver jeg bare gladest for på sigt. Og det er jeg ret sikker på, at jeg gjorde klogt i – jeg knuselsker den i hvert fald allerede! Den hænger så fint og giver samtidig lidt karakter til rummet, hvor vi har ret højt til loftet. Vi har i samme omgang valgt at installere en lysdæmper, hvilket jeg vil mene er lidt et must, hvis man køber en lampe med blottede pærer – i hvert fald hvis den skal hænge over et spisebord. Der er bare ikke noget værre end at sidde til en hyggelig middag og blive blændet af lyset. Men samtidigt er det jo også rart at have en lampe, der skal lyse hele rummet op. Så den lysdæmper har jeg altså virkelig optur over – særligt fordi sådan nogle glødepærer er ekstra hyggelige, når glødetråden for lov at lyse helt svagt. Det håber jeg, I kan fornemme på billlederne.

Menu Franklin lamp

Lampen kan som sagt købes hos Moodings lige her, og i den forbindelse vil jeg altså lige dele et mega godt tip med jer. Moodings kører nemlig vinterudsalg lige nu og giver derfor 25% rabat på ALT, hvis I benytter koden WINTERSALE ved betaling. Og som et ekstra-ekstra tip giver samme kode også 25% på alle varer hos Justspotted. Yes, you heard me! Så hvis I har en smuk lampe, plakater, rammer eller andre lækre boligsager i kikkerten, så er det altså nu, I skal slå til. Rabatkoden gælder fra i dag og frem til d. 3. februar. Selv tak ;-)

Menu Franklin

Translation: Meet Franklin – my new favorite lamp! Isn’t it beautiful? I’m so happy about finally finding the perfect lamp for our livingroom! 

Mette.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

   

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

COMBINED LIVING ROOM AND KITCHEN-DINING AREA