3 DINING TABLES FOR SMALL APARTMENTS

BRAND CRUSH: TELL ME MORE

tell me moreOil lamps | flower pot | plate | plate | plate | blue pillow cover | stripe pillow cover | bedlinen
(annonce links)

Jeg er altså ret pjattet med det svenske mærke Tell Me More, som jeg synes har en helt tilpas balance imellem det rene, skandinaviske og lidt sydlig boheme. Jeg synes tallerknerne er virkelig fine – jeg ville nok ikke have et helt stel, men måske blot blande dem med andre tallerkner.

Jeg har længe haft et godt øje til deres olielampe i glas, og nu har jeg altså klikket den lille hjem. Lige siden jeg købte denne olielampe, har jeg gerne ville have mig nogle flere – ville ønske, at flere lavede olielamper :-) Jeg har ikke selv erfaringer med deres hørsengetøj, men det ser virkelig super lækkert og blødt ud, og så elsker jeg de sarte toner. Måske nogen af jer har sengetøjet og kan fortælle lidt om kvaliteten?

Translation: I really like the Swedish brand Tell Me More. I think it has a perfect balance the pure scandinavian touch and the more southern boheme. The plates are so beautiful – I would probably choose a few to mix with other plates then a whole china.

I’ve for a long time had a crush on the glass oil lamp, and know couldn’t resist it anymore so i bought the little one. I don’t have a personal experience with their flax bed linen, but it looks so soft and then a really like the dusty color tones. 

Camilla Marie

2 COMMENTS

  • SB

    Paustian har i årtier lavet olielamper, der ligner til forveksling.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Bitsch

    Der er ikke noget når man trykker på linkene :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

3 DINING TABLES FOR SMALL APARTMENTS