BRAND CRUSH: TELL ME MORE

7 LOPPE-PROFILER DU SKAL KENDE PÅ INSTAGRAM

loppefundInstagram er et helt perfekt sted at gå på loppejagt, hvis du ligesom mig ikke altid får slæbt dig afsted i weekenderne – her om vinteren er det også begrænset, hvor mange der er. Loppeprofilerne har et håndplukket udvalg, og det er tydeligt, at det er passionerede folk bag, som også ved, hvad de sælger og kender kursen. Husk blot, at de selv er krejlere, så det kan altså godt betale sig at prutte lidt om prisen – det ved jeg i hvert fald af erfaring. Man er vel jyde.

Udover muligheden for at gøre sig en god handel, så er loppeprofilerne også en alletiders inspiration til at opdage nye ting, som du måske kan skrive dig bag øret til din egen loppejagt til sommer. Her kommer kommer en liste over de loppeprofiler, som jeg vil anbefale at tage et kig på. Smid endelig en kommentar, hvis du har andre gode bud :-)

  1. @loppelover
  2. @kramfitterknas
  3. @vintage415_
  4. @liseogmichaelsalg
  5. @retro6600 
  6. @jacobspulterkammer
  7. @loppelabyrinten

God fornøjelse og god søndag.

Camilla Marie

// Vi har trukket lod og fundet en heldig vinder af vores Ellos-konkurrence. Stort tillykke til Stine, vi har sendt dig en mail!

   

10 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BRAND CRUSH: TELL ME MORE