VIND 2000 KRONER TIL SHOPPING PÅ ELLOS.DK

5 SEJE SOFAER FRA ILVA

Indlægget er sponsoreret af Ilva

homesick-ilva-sofa1 / 2 / 3 / 4 / 5

Jeg har en tendens til at glemme Ilva, når jeg er på jagt efter nye ting til boligen, men hver gang jeg modtager et nyhedsbrev fra dem (tilmeld dig her), minder de mig om, at de er værd at huske på. Det er langt fra alle deres ting, som falder i min smag, men der er også meget, der gør. Herover ser i blandt andet en lille smagsprøve af deres sofaudvalg, hvor jeg selvfølgelig har forelsket mig godt og grundigt i de fine veloursofaer (surprise!). Min all-time favorite er den lyserøde, som jeg også viste jer her. Den er fin, ik? :-)

Da min kæreste og jeg flyttede ind i vores nuværende lejlighed for små 6 år siden (Wauw, tiden går hurtigt!) havde vi en slidt lædersofa, som jeg blev så træt af, at jeg svor, at jeg aldrig skulle have sådan en igen. Men jeg har lidt på fornemmelsen, at jeg (måske) kommer til at tage det i mig igen – sofaer i læder vokser nemlig på mig. Der er et eller andet fint over nr. 3 herover, men jeg har også et godt øje til denne, som er ret simpel i sin facon og har den fineste naturlige lædernuance.

Tatiana.

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VIND 2000 KRONER TIL SHOPPING PÅ ELLOS.DK