BEAUTIFUL ELLOS NEWS WITH 25% OFF

5 WAYS TO STAY WARM

homesick-plaid1 / 2 / 3 / 4 / 5
indeholder annonce links – contains ad links

Av, det er koldt udenfor – og indenfor, fordi det er koldt udenfor og min radiatorer ikke er varme endnu. Lige nu ligger jeg under et dejligt varmt uld plaid fra Hübsch (som jeg desværre ikke kan finde et link til), men ovenfor finder i endnu 5 tæpper, som også kan holde jer varme. Hvilket plaid er jeres favorit? :-)

Jeg kan i øvrigt også anbefale plaid nr. 2 som sengetæppe. Det er ret tyndt i materialet, da det er af vasket hør og har en crepe effekt, som gør det godt selv, når det ligger henslængt over min seng. Se det her.

Translation: Oh my… it’s cold outside (at least here in Denmark) – and inside, because it’s cold outside and my radiators are not warm yet. Right now I am laying underneath a nice and warm wool plaid from Hübsch (which I unfortunately can’t find a link to), but above you find another 5 blankets that can keep you warm. Which one is your favorite? :-)

I can also recommend plaid no. 2 as a bed cover. It is of a thin flax material and has a crepe effect, which looks nice even when it is laid with a single throw over my bed. See it here.

Tatiana.

   

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

BEAUTIFUL ELLOS NEWS WITH 25% OFF