PAINT YOUR DOOR

44 GREY TONED SQUARE METERS

Disse billeder får mig til at drømme om gardiner fra gulv til loft og ikke mindst sådan en smuk glasdør, som den der åbner op ind til soveværelset. Av, den er fin! Lejligheden her er generelt et virkelig godt bud på en studiebolig, som jo i hele bloggens levetid har været noget, vi har brugt meget energi på at dele inspiration til. Studieboligen. Men når man ikke længere hører ind under kategorien ‘studerende’, kan man så stadig karakterisere sin lejlighed som en ‘studiebolig’? Min kæreste og jeg er jo ikke flyttet ud af den bolig, der gav os tag over hovedet, mens vi begge var studerende, men omvendt er vi heller ikke længere i en situation, der gør, at vi nødvendigvis behøver at ty til de mest SU-venlige løsninger, når det gælder indretningen af lejligheden. Og det samme gælder for Camilla Marie og Tatiana.

Det fik mig til at gruble lidt over, hvad jer der læser med primært klikker herind forbi for at søge inspiration til? Mange af jer har jo efterhånden læst med i en hel del år (hvilket vi i øvrigt er uendeligt taknemmelige for!), så måske jeres situation også har ændret sig? Vil I stadig gerne se budgetvenlige løsninger, indretningidéer og DIY-løsninger til få kvadratmeter? Eller læser I med for at få en mere generel inspiration til boligindretning, styling og design? Måske endda til renovering? Byd endelig ind i kommentarfeltet. Det kunne være interessant at høre, hvad I tænker – og ikke mindst, hvad I gerne vil have mere af herinde. Det er jo trods alt sjovest, hvis det indhold vi sender ud i den virtuelle verden, også er noget, som I har gavn af :-)

Translation: These images make me dream of curtains from floor to ceiling and a glass door as the on that opens up to the bedroom. So beautiful!

Mette.

 

15 COMMENTS

 • Katrine

  Jeg bor stadig hjemme lidt endnu, så jeg synes de små boliger er inspirerende til når jeg inden for det næste år skal flytte hjemmefra. Men jeg elsker indretning generelt, og vil derfor også følge med, hvis indholdet skifter lidt genre. Bare der kommer små boliger en gang i mellen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Det er modtaget! Vi lover, at der stadig vil komme små boliger. Tak for din kommentar :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  De finde “netstole”, hvor kan de mon købes? Ved i det? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Det er Harry Bertioas ‘Side Chair’. De kan ofte købes på auktionssider.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Altså jeg kigger med for generel boliginspiration (og klikker hurtigt forbi de sponsorerede indlæg – men forstår at de hører med). Jeg tænker umiddelbart at det giver bedst mening er at I skriver om det som I finder inspirerende – uanset hvor i prisskalaen det er. En blog der er skrevet med bloggerens egne interesser i øje fremfor læserens, synes jeg oftest er en langt bedre blog. Så selvom min økonomi er ligeså elendig som på SU, så kan jeg trække inspiration fra hele spektret. Så post det i selv finder spændende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Tak for dit input, Pia. Det giver rigtig god mening, og du har helt ret – inspiration kan bestemt trækkes fra hele spektret :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mine favorit indlæg er stadig indlæg som disse, DIY’s og billige løsninger. Primært fordi jeg stadig er studerende, men ofte synes jeg også boligting på budget kan være mindst lige så pæne som de dyre og så ELSKER jeg at kunne lave tingene selv :D Så for min skyld, endelig bliv ved med disse slags indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Tak for din kommentar, Sofie. Det er noteret, at bolig på budget stadig er et ønske. Og med hensyn til DIY-projekter, så kan du være helt rolig – dens slags er det bestemt ikke noget, vi har planer om at stoppe med at dele. Vi har jo trods alt udgivet en hel bog om emnet! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Generelt er jeg rigtig glad for jeres blog, der altid giver god inspiration. Personligt kunne jeg godt bruge mere inspiration til fleksibel indretning – fx hvordan man indrettet børneværelser, så der er nogle grundelementer, der dur til flere aldersgrupper, og hvor man med enkle forandringer kan udvikle værelset. Måder at integrere opbevaring med gode, funktionelle indretningsløsninger kunne også være et godt fokus for os københavnere, der bor på lidt plads :-)
  Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Tak for dit input og de søde ord om bloggen, Kia. Dejligt med konkrete forslag til indlæg, det kan til tider være tiltrængt, så det vil vi bestemt huske på. Gode idéer til opbevaring kan vi vist alle bruge :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza

  Jeg er selv studerende og bor på et kollegium, hvor jeg altså kun har 13 kvadratmeter, der er mine (uden badeværelse). Jeg holder derfor meget af jeres studievenlige indslag, og jeg synes, det kunne være interessant at læse et blogindlæg med inspiration til så lidt leveplads, som både skal dække soveværelse, stue og kontor i et. Selvom man har lidt plads, kan man jo stadig godt gå op i indretning – det gør det bare ind i mellem lidt vanskeligere :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Tak for din kommentar, Liza. Man kan bestemt sagtens gå op i indretning, selvom kvadratmeterne er få, det ved vi alt om. Så vi skal nok have inspiration til kollegieværelser i tankerne til fremtidige indlæg :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hvor er din plakat med manden der ryger fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hvor er glasdørene fra, samt den hvide loftlampe i soveværelset? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PAINT YOUR DOOR