DIY: OMBRE SILVER CANDLE

A CHRISTMAS TABLE SETTING

Indlægget er sponsoreret af ILVA

ILVA JUL

Hvis I følger os på Instagram (@homesickblog), så I måske vores snapstory fra vores indkøbstur i ILVA. Vi fik nemlig lov til at shoppe en hel masse fine sager – det var lidt drømmeagtigt, og I kan nok forestille jer, at vi var lidt som børn i en legetøjsbutik. Mette fik købt en fin lanterne, som hun har gjort julet med kogler og to LED-stearinlys. Normalt er vi helt klart mest til levende lys, men det kræver jo også, at man husker at tænde dem. De her LED-lys kan tidsindstilles, så hver dag når Mette kommer hjem fra arbejde, ja, så står de allerede så fint med lys i ude foran hoveddøren … og ligner til forveksling helt almindelige bloklys, der blafrer i flammen.ILVA

Jeg fik bl.a. købt nogle fine ting til borddækningen. Jeg har længe gerne ville have nogle vinglas i krystal-look. De giver et særligt, hyggeligt element til borddækningen, når de levende lys reflekterer sig i dem. Jeg købte naturligvis både rødvinsglas og hvidvinsglas og var ret positivt overrasket over prisen – de koster 69 kr. for tre glas, og det synes jeg altså ikke er galt.

christmas table setting

Foruden vinglassene købte jeg også servietmessinge i messing fra Broste. Jeg har aldrig tidligere brugt servietringe, men jeg synes det giver lidt ekstra, hvis man har inviteret gæster og gjort lidt særligt ud af menuen. Jeg ved godt, at man normalvis bruger stofservietter til sine servietringe, men det glemte jeg simpelthen alt om at købe, så jeg har stylet dem med almindelige hvide servietter, som jeg har rullet sammen. Selvom det ikke helt var meningen, så synes jeg egentlig, at det ser fint ud. Messingbestikket fra Christianes kollektion for ILVA kunne Mette ikke stå for, men jeg fik lige lov til at låne det af hende til min julebordsstyling, for det giver altså lige lidt ekstra julestemning til bordet, og så spiller det jo så fint sammen med servietringene. Og ja, jeg ved godt, at jeg er kommet til at vende kniven forkert på billederne – ups!

HYACINT

Både Mette og jeg kunne ikke stå for hyacint-vaserne krystal-look. Jeg elsker simplethen hyacinter, og jeg køber dem hvert år til jul, for jeg kan godt lide, at de er juleagtige på den underspillede måde. Jeg synes, de er allersmukkest uden deres blomst, så jeg plejer faktisk at klippe dem af, når de begynder at blomstre … det må I ikke sige til nogen.

Broste scented candle

Intet julebord uden stearinlys, naturligvis. På mit lille julebord har jeg placeret et duftlys fra Broste, som dufter dejlig sødt og friskt på samme tid. Almindelige hvide lys holder naturligvis også altid – dem snuppede heavy-useren her også en kasse med hjem af – men jeg synes, at duftlys har en evne til at skabe en helt særlig, sansefyldt atmosfære.

christmas table setting

Alt i alt var jeg faktisk rigtig godt tilfreds med min juleopdækning … lige indtil min mor altså senere påpegede, at jeg havde vendt knivene forkert. Well, så var jeg åbentbart ikke så god til at dække bord, som jeg troede, haha.

Camilla Marie

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: OMBRE SILVER CANDLE