79 INSPIRING SQUARE METERS IN GÖTEBORG

FORVANDL DIN KONTAKT TIL EN LYSDÆMPER

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF PHILIPS LIGHTING

www-gifcreator-me_ry4qxhFor nogle uger siden dukkede postmanden op med sådan cirka den smarteste pære, der findes. Ved første øjekast ligner det en helt almindelig pære, men den er altså lidt mere end det, for når den monteres i lampen, forvandles den til en lysdæmper – en funktion, som jeg finder helt og aldeles genial. Hvis nogen af jer har en lysdæmper derhjemme eller sådan en smart pære her, så ved I, hvad jeg mener! ;-)

Som I kan se på min first-made(!) GIF ever, kombinerer Philips’ SceneSwitch LED pærer tre lysindstillinger i én pære – det betyder, at du altså ikke behøver at installere en lysdæmper på din kontakt for at få det helt rigtige lys i alle situationer. Man behøver kun sin eksisterende kontakt, og for hver gang man så tænder og slukker på kontakten, skifter lyset sin glød. Jeg er allerede blevet ret gode venner med den hyggelige varme glød både i soveværelset og i vores stue, fordi den minder mig om lyset fra et stearinlys. Dog er det ikke altid, at den varme glød er praktisk – ligesom det klare lys er mindre populært, lige når man er lige vågnet eller gerne vil læse en god bog, inden man skal sove. Jeg kunne også godt se visse fordele i, at have SceneSwitch pærer på badeværelset. Måske det ville være lidt for luksus, men overvej lige hvor dejligt det ville være, hvis ikke man blev blændet hver morgen, hvor man kun er halv vågen? Jeg er sikker på, at I har prøvet det! ;-)

Og nu hvor vi er i gang med at snakke om pærer som lyskilder, vil jeg også lige slå et slag for netop at vælge LED pærer. De bruger ikke kun 90% mindre energi end almindelige, konventionelle pærer, men de har også en forventet levetid på omkring 15 år. Det jeg prøver at sige er, at selvom pærer ikke er det sjoveste at bruge penge på, så er det værd at investere lidt i dem! :-) Hvis I ligeså vilde med lysdæmper-funktionen, som jeg er, så finder I SceneSwitch pærerne i Silvan, Bilka eller hos en af Philips’ andre forhandlere, som kan findes på deres hjemmeside lige her.

Tatiana.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

79 INSPIRING SQUARE METERS IN GÖTEBORG