DEN LETTESTE VEJ TIL PANELER

3 BAR CARTS – 3 BUDGETS

Sponsoreret af Ellosvia HOMESICK.nu

Ellos ‘Morris’ / Ellos ‘Tove’ / Nordal

Rulleborde i indretningen er ikke ligefrem en nyhed. Det er efterhånden et par år siden, at jeg første gang kastede min kærlighed på tendensen – men det gør bestemt ikke min begejstring mindre. Jeg har selv Morris rullebordet fra Ellos stående herhjemme i min stue, og jeg simpelthen så glad for det. Det er let at flytte rundt på, og man kan hurtigt give det et nyt look, alt efter hvordan man styler det. Jeg har rullebordet i sort, men siden jeg købte det, er det blevet lanceret i et virkelig pænt messinglook, som jeg også er ret begejstret for. Generelt har jeg noget for messing. Efter en del år med sort/hvid som dominerende, er jeg vild med, at de varme nuancer vinder mere frem på boligfronten. Derfor er det også messing-looket, der går igen ved alle de tre rulleborde, jeg vil dele med jer her til aften. Jeg synes bordene er vildt fine hver især, og prismæssigt er der lidt for enhver pengepung, da de spænder lige fra ‘budget’ til ‘luksus’. Har I en favorit?

Translation: I’m still a big fan of the bar cart trend, and especially those with a brass look catches my eye. Thats why I wanted to share these beautiful three versions. There should be something for everyone, as the prices range from ‘budget’ to ‘luxury’. Do you have a favorite?

Mette.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DEN LETTESTE VEJ TIL PANELER