A BOWL AND DISH IN ONE

SOFT EARHT TONES AND THOUGHTS ABOUT BAMBOO FURNITURE

via HOMESICK.nu via HOMESICK.nuvia HOMESICK.nu via HOMESICK.nu via HOMESICK.nu via HOMESICK.nu via HOMESICK.nu via HOMESICK.nuvia HOMESICK.nuSource: Entrance

Værs’go. Et styks charmerende lejlighed holdt i afdæmpede jordfarver. Boligen rummer nogle ret fine elementer – særligt bambusgyngestolen er jeg ret betaget af. Og det er faktisk et emne jeg gerne lige vil vende med jer. Bambusmøbler. Er det kitsch eller cool? Jeg kan mærke, at det er en trend, der virkelig vokser på mig. Da jeg var forbi en genbrug forleden faldt jeg over det fineste sofa-sæt i bambus til ingen penge, og havde jeg haft en have, hvor de kunne agere havemøbler eller evt. bare en stue mere, havde jeg altså købt det med hjem. Hvad tænker I? :-)

Translation: Here you go. One charming apartment kept in soft earth tones. I especially like the bamboo rocking chair. And on that note there is a subject I would like to discuss with you guys: bamboo furniture. What do think of it, is it kitsch or cool? I think the trend is really growing on me.

Mette.

8 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A BOWL AND DISH IN ONE