SOFT EARHT TONES AND THOUGHTS ABOUT BAMBOO FURNITURE

NEW IN: A BED SKIRT

21

Det er ikke første gang, at vi slår et slag for de smarte kappelagener, der på elegant vis kan pifte ens soveværelse lidt op. Camilla Marie skrev tidligere på året om fordelene ved et kappelagen, og da jeg så selv ville ind og klikke et hjem fra Ellos, så jeg, at de slet ikke havde et i min sengestørrelse, som er 140×200. Der var flere af jer læsere, som stod med samme problem, så derfor dette indlæg – jeg har nemlig fundet et superfint af slagsen hos Jysk – og hold nu op, hvor det pynter, når man er vant til synet af knap så charmerende boksmadrasser! ;-)

Jysk har langt fra så stort et udvalg af kappelagener, som Ellos har, men for de af jer, der har samme størrelse seng som mig og kan nøjes med et helt almindeligt kappelagen til den nette sum af 150 DKK, så er Jysk altså stedet at gå hen! :-)

For english translation click right here.

Tatiana.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

6 COMMENTS

 • Lise-Lotte

  Juhuuu, tak for tippet! Jeg skal søreme lige i Jysk (igen) :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har lige et spørgsmål: Er det meningen, at man ikke skal have dyner under sådan et kappelagen? :-) Vi har nemlig ikke plads til at lægge vores dyner et andet sted hen, men tror I, det vil se for rodet ud, hvis der ligger dyner under?

  På forhånd tak :-) Og tak for en super blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Et kappelagen fungerer egentlig bare som et helt almindeligt lagen bortset fra, at det også dækker siderne. Hvis du ligger dynerne under, så vil du vel bruge det som en form for sengetæppe? Og så bruge det som lagen om natten eller? Det er måske ikke en så dårlig idé, men jeg har ikke lige set nogle gøre det endnu :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har købt det samme, da der var 20%. Så fin kappe til ingen penge – og så skjuler den opbevaringen under sengen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SOFT EARHT TONES AND THOUGHTS ABOUT BAMBOO FURNITURE