NEW IN: A BED SKIRT

CHALLENGING A BAD HABIT

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF ELLOS / THIS POST IS SPONSORED BY ELLOS

3Jeg er en af de der typer, der aldrig redder seng om morgenen. Det er egentlig bare en utrolig dårlig vane, for det tager i virkeligheden ikke mere end 15 sekunder – og det er sgu nok ikke lige det, der gør, at jeg skulle komme for sent på arbejde. Men nu har jeg altså besluttet mig for at gøre noget ved den dårlige vane! Jeg har nemlig klikket et vældigt lækkert sengetæppe hjem fra Ellos. Jeg har nu haft det i en lille uges tid – og på den uge har jeg faktisk kun “glemt” det én enkelt gang. Det er altså næsten en stående applaus værdig, hvis I spørger mig ;-)

Sengetæppet er af hør med crepet effekt, hvilket skaber den her fine struktur i tæppet. Til min fordel betyder det også, at sengetæppet faktisk gør sig allerbedst, når det ligger på den der lidt henslængte måde. Så med et enkelt kast (når altså dynerne er lagt pænt), så er min seng faktisk redt – OG jeg har god samvittighed! :-)

21Translation: I am one of those types who never makes my bed in the morning. To be honest, it is nothing but an extremely bad habit, because it really doesn’t take more than 15 seconds. I have now decided to do something about my bad habit, hence I have clicked home a really nice bed cover from Ellos. I have had it for almost a week now and I actually only “forgot” it once. So I almost deserve a standing applause, don’t you think? ;-)

The bed cover is made of linen with a crepet effect, which creates this nice structure in the material. To my advantage, it also means that the bed cover looks great even though it is laid randomly over the bed. With a single throw (when the duvets are placed nicely, of course) my bed is actually made and looks good – AND I have a clear conscience! :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

3 COMMENTS

 • Kerstin

  Hvor har du dynebetrækket fra? (Det hvide eller grå – kan ikke lige skelne det ad) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Det er hvidt med crepe effekt og er købt i Jysk. Mærket hedder vidst Kronborg of Denmark :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Det er faktisk en mega dårlig ide at rede seng hvis det betyder at man lukker sengen med dyner og sengetæppe. Du lukker faktisk fugt inde i den seng = guf for husstøvmider. Glat lagenet, slå dynerne til side, ryst puderne og luft ud. Så kan du rede seng hvis du har brug fir at vise dit soveværelse frem en gang imellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW IN: A BED SKIRT