GLIMT FRA MIN GÅRDFEST & VINDERANNONCERING

THONET OR TO NOT?

thonet

Photo credit: Stilinspiration / HannaThink Organic
Chairs: 1 / 2 / 3

Jeg taler selvfølgelig om de ikoniske franske caféstole, som ses over alt i de svenske boligreportager. Spørgmålet er bare om jeg er fan? Jeg må indrømme, at jeg er lidt splittet om dem – kender I det? Jeg synes, de er smadder flotte, når jeg ser dem i en velindrettet sammenhæng som på kollagen her over, fordi de med deres romantiske udtryk giver en fin kontrast til en monokrom indretning, men det kan måske også hurtigt blive lidt for meget med et helt arrangement. Jeg kan ikke rigtigt bestemme mig.  Jeg kan virkelig godt lide den med armlæn af Le Corbusier (No30), men måske den ville gøre sig bedst alene, som kontorstol eller i et mix-match af stole om et bord?

Hvad synes I?

Jeg er forresten plask forelsket i bordpladen på sidste billede. Jeg synes det ser  super fint ud med den spejlblanke sarte grågrønne bordplade. Wauw.

Translation: I am talking about the iconic french café chairs designed by Le Corbusier that is seen all over the Swedish house tours. But the question is if i am fan? I think they look so pretty in the right styling like above. I also think they makes a great contrast to the monochrome look by their romantic shape, but on the other side it can also quickly be to much. I really can not decide. I really like the armchair (No30) but maybe it will work best as an desk chair or in a mix-match of chairs around a table.

What do you think?

BTW. I am in love with the table top shown in the last picture. I really like the polished soft grey-green surface. Just wow. 

Camilla Marie

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains ad-links

1 COMMENT

  • Jeg er fan, ikke af mange på én gang, men en enkelt ved spisebordet. Jeg synes især den mørke er enormt flot. Til gengæld er jeg ikke så vild med den med armlæn. Hver kvinde sin smag. :)

    Mvh. Michelle-Marie

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA MIN GÅRDFEST & VINDERANNONCERING