A LIGHTENING MESSAGE

THE PRETTIEST KNIFE MAGNET AND CLOSE-UPS FROM MY KITCHEN

Har I nogensinde set så pæn en knivmagnet? Det var Ninna fra Objekter, som introducerede mig for den – og så sød, som hun er, så måtte jeg endda få den i gave. Der gik ikke længe fra, at jeg modtog den, til at jeg stod med boremaskinen i hånden og hængte den op. Nu har jeg også taget billeder af den (det skylder jeg den næsten, så pæn den er – det kan I godt se, ik?), og et par andre close-ups fra mit køkken! :-)

23Knivmagnet (Objekter) / Knive (Global) / Saks (Ukendt) / Olie (Nicolas Vahé) / Skænkeprop (Nicolas Vahé)Peberkværn (Muuto) / Salt (Nicolas Vahé) / Kagerulle (Arvestykke) / Skærebrætter (Hay) / Visestykke (Ellos – udsolgt) / Læderstropper (DIY-projekt fra HOMESICK DIY) / Planteskjuler (Ukendt)

Mine knive er endelig kommet op og hænge efter at have ligget i sin pakke i et års tid. Det er rart ikke kun at have salt, peber og olie ved hånden, men også de knive, som jeg hver dag bruger til at snitte og hakke. Mine viskestykker hænger superpraktisk i nogle hjemmelavede læderstropper på væggen tæt på min køkkenvask.

4Skærebrætter (Loppefund) / Marmorplacer (Arvestykker) / Fyrfadsstage, her som krukke til en lille kaktus (Louise Mathiesen) / Mælkekande (Vipp) / Avokado-træ (DIY-project fra mit indlæg her) / Krukke (House Doctor) / Vase (Louise Roe) / Fyrfadslys (Skandinavisk – udsolgt) / Morter (Arvestykke) / Radiatorskjuler (DIY-projekt fra HOMESICK DIY)

Min radiatorskjuler gør underværker i mit køkken, da den både fungerer som skjuler for den grimme radiator OG som en ekstra hylde til nips. Brugbart nips, selvfølgelig. Selvom jeg nok må indrømme, at jeg aldrig har brugt min morter. Det er dog et arvestykke fra min mor, ligesom det meste af mit marmor er, og derfor har det en ret speciel betydning og fin plads i mit hjem! :-)

1Hyldesystem (String) / Skærebrætter (Loppefund) / Krukke (Søstrene Grene) / Skåle (Broste Copenhagen) / Vandglas (Arvestykke) / Lyskæde (Konstsmide) / Kunstkort (Ukendt)

Jeg er faktisk ret priviligeret, da mit køkken har en pæn stor størrelse – det er nok noget, som de fleste ville sætte mere pris på en jeg. Vi nemlig hverken spiser eller bruger specielt meget tid i vores køkken. Ikke destomindre nyder jeg, at jeg kan pynte det med en masse flotte ting, som blandt andet min højtelskede lyskæde og min string hylde. To ting jeg (nok) aldrig vil skille mig af med! :-)

Translation: I just wanted to show you some close-ups from my kitchen after I received the prettiest knife magnet I have ever seen. Get the post translated into your language here! :-) 

Tatiana.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

5 COMMENTS

 • Uhh, den er for lækker den knivmagnet. Sådanne må jeg eje. Kh Sab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karoline dyhre nielsen

  Må jeg spørge, hvor mange pærer har din lyskæde? 10 eller 20 pærer?
  mvh. Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Jørgensen

  Hvilket træ og hvilken størrelse er din træmagnet? Den er da alt for lækker! Kh Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Den er så fin! Min er af eg og måler 40 cm :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A LIGHTENING MESSAGE