6 CLASSICS I NEVER GET TIRED OF

54 PRETTY SQUARE METERS WITH A CLEVER ENTRANCE SOLUTION

via HOMESICK.nu via HOMESICK.nuvia HOMESICK.nu via HOMESICK.nu via HOMESICK.nuvia HOMESICK.nuvia HOMESICK.nuvia HOMESICK.nuvia HOMESICK.nuSource: Erik Olsson

På sådan en mandag aften er det da lige 54 kvadratmeter stilfuld boliginspiration I har brug for, er det ikke? Boligen her gjorde i hvert fald mine øjne glade, så nu får I den også lige. Lejligheder, der ikke har nogen entré men blot åbner direkte ind til stuen, har egentlig altid været noget, jeg er gået udenom, når vi har kigget boliger, men med denne smarte løsning i form af vinduesvæggen virker det pludselig ikke så voldsomt at gå direkte ind i stuen. Det er både virkelig praktisk og enormt pænt. Det er altså godt tænkt. Og læg i øvrigt lige mærke til, hvad det er for en plante, der gemmer sig i soveværelset. Det er jo mit seneste plante-crush, som jeg dog desværre ikke har haft held med at opspore endnu – men jeg har ikke opgivet jagten!

Translation: Apartments that have no entrance but opens directly into the living room can be a bit challenging, but this clever solution with a window wall really works – don’t you agree? And note also notice the plant hiding in the bedroom. It’s my latest plant-crush, which I unfortunately have not succeeded in tracing yet – but I haven’t given up the hunt!

Mette.

17 COMMENTS

 • This space is so stunning and it’s completely my style!

  http://www.thebeautydojo.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   I know – I wouldn’t mind moving in right away ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Ved i tilfældigvis hvor det hvide møbel i entréen er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hi! I’m just wonder if I could get a direct link to the add of this apartment, I’m having a hard time trying to find it :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotta

  Hi! I really like the kitchen, do you have any idea of which kitchen supplier it is?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   I really like it too, but I have no idea – sorry.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej og tak for en både hyggeligt og inspirerende blog! Jeg er netop flyttet hjemmefra og var i sær glad for en fantastisk flyttehjemmefra-guide. Lige nu er jeg på stolejagt og har forelsket mig i en model lignende dem her! Har I nogen idé om hvad stole hedder eller hvem der laver dem??
  På forhånd tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Mathilde. Tusind tak, sikke en dejlig kommentar at modtage – og skønt at du har kunne bruge flyttehjemmefra-guiden :-) Jeg kan godt forstå, at du har forelsket dig i stolene, de er simpelthen også bare så fine og elegante. Stolene er produceret af Thonet og modellen hedder så vidt jeg kan google mig frem til “Bentwood 214” :-) De er ret pebrede i prisen fra ny, men jeg har ofte spottet dem på loppemarkeder til rimelige priser, og vil tro at du også kan finde dem på DBA.dk og lignende. Held og lykke med jagten i hvert fald :-) /Mette.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Så fed en lejlighed! Ved i evt. hvor sengelamperne er fra? Står og skal lave min lejlighed om, og de er bare super fede!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Vi har købt planten i IKEA Taastrup :-) Den burde stadig være at finde i deres butikker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Ja, men desværre bor jeg ikke i nærheden af en IKEA, så prøver at støve den op lokalt. Ellers tak for hjælpen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej piger, jeg er blevet optaget på Designkultur og økonomi i Kolding og søger som en vild efter en lejlighed! Hvor fandt I Jeres lejligheder? Og har I andre tips, så tager jeg også meget gerne i mod dem :) tak. Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Julie. Ih hvor spændende, tillykke med det – vi håber du bliver glad for studiet :-) Vi fandt egentlig bare vores lejligheder via boligportalen.dk, men ellers findes der også en facebookside du kan kigge på: https://www.facebook.com/groups/107080949424020/?fref=ts. Vi har desværre ikke nogle konkrete tips, men så vidt vi ved er det forholdsvis nemt at finde bolig i Kolding. Der er også lige blevet bygget en masse nye studielejligheder nær campus, og der kommer vist flere til, så det kan du evt. også prøve at undersøge :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigurd

  Hej – fed løsning med en glasvæg. Men hvordan erhverver man sig en sådan?
  vh
  sigurd

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

6 CLASSICS I NEVER GET TIRED OF