EN SMUK PLAKAT + RABATKODE

VIND SOMMERBOBLER TIL DIN HAVEFEST

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF SOMERSBY

5Sidste lørdag var en dejlig dag! Jeg havde inviteret familie og venner på besøg til kandidatfest – og det gav selvfølgelig anledning til, at invitere Mette og Camilla Marie på besøg lidt før til at pynte gårdhaven op med festlige flagranker. Jeg havde desuden også arrangeret skumfidusgrill, bål til snobrød og brankede pølser, vejrguderne havde sørget for sol dagen lang, og Somersby havde leveret lækre drikkevarer. Nam!

Vi er alle tre helt åndsvagt vilde med rabarberdrik i alle afskygninger, så da vi så, at Somersby havde lavet en ny smagsvariant med netop rabarber, var der ikke nogen tvivl om, hvad der skulle i vores glaskaraffel med tappehane (annonce link). Vi spicede desuden vores forfriskende sommerdrik op med nogle blåbær og mynteblade, men det var nu mest for pyntens skyld – haha ;-) Som I kan se, havde jeg anskaffet nogle halmballer i dagens anledning. En skide hyggelig idé! Vi sad på dem rundt om bålet, og så lavede vi en lille bænk, så man kunne mingle på kryds og tværs med hinanden med en Somersby i hånden rundt i hele gården.

1 2Hvis I gerne vil opleve smagen af sommer, kan vi i øvrigt også anbefale den knaldrøde cider! Vi sværger til rabarberdrikken, men en kølig blåbær cider var et hit blandt mine veninder. De smager ikke kun af sommer, men ser altså også ret lækre ud i den fine zinkbalje. Jeg lover at vise jer flere billeder fra den hyggelige gårdfest, men først skal I forkæles lidt! :-)

I samarbejde med Somersby har én af jer nemlig muligheden for at nyde en forfriskende kasse Somersby med dem, I allerhelst vil dele sådan en med. Smid en kommentar her til blogindlægget, som fortæller om hvor, hvornår og med hvem I vil dele jeres favoritkasse med. Bare husk, at du skal være over 18 år(!) for at kunne deltage og vinde konkurrencen.

Vinderen bliver annonceret i et indlæg den 16. august 2016.

Tatiana.

112 COMMENTS

 • Camilla

  Jeg synes også den nye variant lyder til at være helt vild frisk og lækker og det må derfor være denne variant jeg ønsker at vinde! Jeg vil dele kassen med alle de søde piger på mit fodboldhold når vi starter i august :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LÆKKERT. Jeg ville tænde grillen, sidde i min venindes have og dele nogle somersby med hende. Faktisk var det hende, jeg drak min allerførste somersby sammen med. Jeg husker tydeligt da vi stod i supermarkedet og snakkede om de flotte glasflasker. Dem måtte vi prøve. De smagte virkelig lækkert og gør det stadig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Med min kæreste og vores venner til en hyggelig grillaften vi skal holde når vejret forhåbentligt snart bliver ægte sommer igen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte G.K.

  Jeg bliver efter længere tids sygdom endelig bachelor i slutningen af august og har samtidig fødselsdag i september, hvorfor jeg d.23/9 har inviteret mine veninder til sommerfest i gården. Det vil være SÅ lækkert, hvis jeg kunne dele en forfriskende kasse somersby med mine støttende og skønne veninder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Bitsch

  Jeg vil meget gerne dele den med min søde og dejlige kæreste, fordi vi de sidste par år på Roskilde Festivalen har grint og haft det sjovt over, at jeg elsker Sommersby, og at han har måtte medgive, at Somersby kan redde en festival, når man er træt af at drikke varme øl i en hel uge. Vi har lige købt lejlighed sammen, så det ville være perfekt at flytte ind med en kasse Somersby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har fødselsdag d. 20., endda en af de runde og er i den uge i sommerhus/festival med en flok venner, så der er lidt forventninger, og kan næppe undgåes at der skal være lidt fest – der ville en kasse Somersby passe perfekt, til den ellers gode stemning. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Berthelsen

  Jeg ville dele den med mine 2 bedste veninder. Vi er lige flyttet ind i en lækker lejlighed i Aarhus C, så de skulle drikkes på vores nye altan, når alle er hjemme fra ferie igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Appelt

  Jeg ville bruge kassen som anledning til at ses med mit gamle hold fra universitetet. Siden bacheloren har vi været spredt for alle vinde i både ind- og udland, og nu da jeg afleverede speciale for 3 uger siden, ville det være oplagt at samle folk igen over en lækker Somersby! Har ikke smagt rabarber-versionen, men den ser lækker ud! Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TineLee

  Jeg vil dele med de gæster, jeg forventer dumper forbi i mit sommerhus i løbet af sommeren og så skal vi da klart sidde på terrassen og nyde dem – forhåbentlig i solskin :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline H.

  Det vil jeg super gerne vinde til en reunion med mine gymnasievenner :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil dele en kasse med mine bedsteveninder, når vi drager mod Smukfest, hvor vejret forhåbentligt er bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nickie Bach

  Jeg ville holde en lille havefest sammen med min søster, for min mor og far. Jeg har fået lov til at bo hjemme, helt gratis, i et halvt år efter at have boet ude i tre år, og min søster står og skal flytte hjemmefra første gang efter hun netop er blevet student. Mine forældre har den dejligste terasse, som de har brugt lang tid på at få gjort helt vildt flot og hyggelig, da de også selv lige er flyttet, og jeg kunne skide godt tænke mig at fejre dem, og sige tak fordi de har taget sig så godt af os, så vi nu er klar til at forlade reden (igen). Vi ville helt sikkert stable en lækker grill aften på benene, servere lækker mad, sørge for en flot oppyntning, og så skulle vi spille spil, grine, grille skumfiduser og spille lidt flere spil heeeele aftenen, for det er nu engang det vi holder allermest af at lave sammen! Hygge og grine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Da jeg er et Augustbarn skal denne sommerlige drik meget gerne nydes på min fødselsdag der skal fejres i haven med familie og venner… Det kan da ikke blive bedre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg ville dele kassen med alle vores dejlige bryllupsgæster til vores bryllup i august:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Storm

  Jeg aflevere mit speciale d. 1. august, så ligesom jer, har jeg planer om at holde en kandidatfest for venner og familie ude i haven d. 19. august! Tak for super inspiration til sommerfester!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Skal til festival den første weekend i August med 4 vennepar – og her ville jeg gerne nyde den lækker kasse Sommersby med gode venner og god musik!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Og glemte at sige at festivalen er i Ringsted :-) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, jeg elsker også rabarber-drikke. Både varm, kold eller med alkohol.

  Hvis jeg vandt, så ville jeg dele kassen med mine gæster til min 30-års fødselsdag.

  /Josephine, http://www.instagram.com/books_boegerpaastribe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  De skulle helt klart hives frem til min kommende fødselsdag sidst i august, der skal fejres med søde damer forhåbentligt i dejligt vejr på altanen. De skulle selvfølgelig serveres i min helt egen glaskaraffel med tappehane, der bare venter på at blive brugt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle C.

  Min søn bliver 2 år til august, og nej han skal selvfølgelig ikke nyde en Somersby;) MEN jeg ville simpelthen elske at kunne forkæle gæsterne og nyde/dele præmien med dem.
  Perfekt drink til en havefest :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil sørme gerne vinde en kasse af rabarber versionen, nu i taler så godt for den! Jeg vil servere den iskold til familie og venner, til en sensommer fest i mine forældres nye sommerhus – helt sikkert med masser af blomster og lys over det hele :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Lise Kristensen

  Jeg ville holde en sommerfest i min have for mine studieveninder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Nordsten

  Uh, jeg ville dele dem med alle jeg har kær til min kæreste og min alt-mulig-fest i slutningen af juli; 2*25 år = 50 års fødselsdag, vi bliver forældre til september (hvilket betyder jeg selvfølgelig kun sørger for at varte gæsterne op), og vi er flyttet til en ny, større lejlighed med plads til den lille :)
  Perfekt med gode drikkevare. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elin

  Jeg vil dele med mit team på arbejdet. De ville blive så glade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Med mine søde veninder for at fejre vi endelig har tid til hinanden her over sommeren, når hverdagen er langt væk :) Det skulle selvfølgelig være i min gård og gerne i solskinsvejr! (Hvis det kommer).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Jeg vil dele den med veninderne til en sensommeraften på terrassen :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Elsker Sommersby 😘 vil gerne drikke dem selv 😉 meeen jeg deler den med mine dejlige veninder til grillhygge hos mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura W

  Jeg vil dele med mine gymnasieveninder til en grill-fest hjemme i mine forældres have her i sommerferien <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  I august skal mine højskoleveninder og jeg på den årlige sommerhustur, og der plejer eftermiddagsdrinks at være en fast tradition, så en kasse lækre rabarbercider ville helt sikkert bringe lykke :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka

  Jeg vil dele med min familie ,jeg skal holde fødselsdag hjemme i haven i sommerferien. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina R.

  Jeg ville invitere alle mine skønne veninder fra gymnasiet til en fin sommerfet på min altan, og dele alle de lækre somersby med dem 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine T

  Jeg vil dele dem med verdens bedste mødregruppe i provinsen (Hareskovby), som i den grad har fået mig til at elske provinslivet pga deres selskab og nærvær!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville dele dem med mine venner til en hyggeaften i haven med grill og snobrød over bål ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine G. Nielsen

  Jeg ville dele kassen med mine allerdejligste venner, som jeg var på Roskilde med i år! Vi vil gerne holde en sommerfest og forlænge Roskilde-følelsen bare lidt længere! Der ville det jo være perfekt at nyde en masse dejlig Somersby :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Annfeldt

  Jeg vil dele sommersby med mine dejlige veninder som besøger mig her i sommerferien i anledningen af min fødselsdag☺️🌸🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ville helt sikkert dele dem med mine veninder! Jeg holder farvelfest for dem sidst på måneden, og en kasse Somersby ville være helt perfekt at servere for dem. De fleste af mine veninder flytter til København for at læse (er bosat på Bornholm) og denne fest er nok sidste gang vi alle sammen er samlet, før de fleste af os flytter :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia HB

  Åhr jeg elsker sommersby! De skal deles med en ordentlig flok venner. Vi er så heldige at et vennepar flytter her til byen og tilmed meget tæt på os. Derfor skal vi allesammen hjælpe med at rykke og kolde sommersby ville klart gøre det meget bedre 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Ludvigsen

  Det lyder virkelig lækkert! Jeg har flyttet fra værelse til værelse de sidste 4 år, hvilket har påvirket mig meget (Stress). Jeg har nu lige købt en lejlighed og der er nu endelig ro på i mit liv. Det skal selvfølgelig fejres! Jeg holder en stor housewarming for mine venner og veninder – for første gang i 4 år kan jeg samle mine venner og veninder til fest! Da det helt praktisk ikke har kunne lade sig gøre før. Jeg tæller dagene til d. 20 august (hvor jeg regner med at holde housewarmingen) til at jeg kan være vært og vil selvfølgelig gerne tilbyde mine gæster lækre drikke. Flytningen har gjort ondt i pengepungen for en studerende som mig, så disse somersby ville hjælpe mig meget! :) hilsen Anne Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Til min venindes præbryllup ryste-sammen fest, der skal holdes i forhåbentlig fuld sol og sommerstemning i det århusianske ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg vil uden tvivl dele med mine bedste venner i kolonihavehuset her i sommeren ☀️ terrassen er overdækket, så det danske sommervejr kan bare komme an 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Både min mand og jeg er fyldt 30 i år, og holder derfor en fælles fødselsdag for alle vores venner! Og hvem vil ikke gerne vågne med ondt i håret efter lidt for mange sommersby 😂😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg vil dele det med mine søde veninder på min altan til august, hvor jeg stærkt regner med at sommeren brager frem med fuld solskin og 25 grader :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carola

  Dem ville jeg dele og servere til alle mine søde venner, til min fødselsdagsfest i september. Sommersby, pynt og forhåbentlig stadig lidt sommervibes! ✌🏼️🙋🏼🍹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg ville dele dem med mine veninder til grillaften når vi alle sammen er tilbage fra ferie. 🌸🌸🌸🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil servere dem præcis som du, det ser vildt godt ud i den store isbalje (: De skal serveres d. 3. September, hvor vi holder indflytterfest for alle de søde mennesker, som har hjulpet os med at renovere vores 70’er hus, vi købte sidste år (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil dele med mine to ældste piger i løbet af sommerferien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja F

  Jeg ville dele med min familie når vi skal hygge i sommerhus :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jensen

  Jeg vil holde åben have i min kolonihave, så naboerne og jeg kan ønske hinanden en god sommer med en rabarber drinks i hånden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil lave lækker punch af sommersby til min langeventet kandidatfest i slut september. Guderne vil vide, at det bliver herligt at sætte punktum for 20 års skolegang;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva J

  Når vi holder fødselsdag for min kæreste her den 30.7

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Jeg ville dele dem med veninderne, når vi holder endnu en af vores hyggelige grillaftener på terrassen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne vinde en kasse pink apple, da de er et kæmpe hit hos både mig og min mand. Vi vil invitere vores bedste venner ud en fin sommeraften og hygge med lækker grillmad og Somersby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Francesca

  Jeg vil dele dem med mine veninder når vi skal i sommerhus til august og forhåbentlig sidde og nyde solen samtidig med vi griller og nyder en sommersby 👏🏻☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Francesca

  Jeg vil dele dem med mine veninder når vi skal i sommerhus, hvor der forhåbentlig kommer til at være en masse sol og vi kan komme til at grille samtidig med vi nyder en sommersby 👏🏻☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg vil holde havefest og invitere venner og familie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese Pretzmann

  Jeg ville nyde dem med alle mine søde veninder til min 18 års fødselsdag som lige præcis er den 16. August – En bedre fødselsdagsgave fås vidst ikke ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Hvis jeg vandt, ville jeg dele kassen med mine bedste venner, når vi til august tager i sommerhus på Møn :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Jeg ville klart dele dem med mine venner til en hyggelig grill-aften på stranden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg har lige købt andelsbolig, og er lige flyttet, når jeg kommer ordentlig på plads, er det oplagt at holde en housewarming for alle dem jeg holder af og som har hjulpet med flytningen. Jeg er evig taknemmelig for alle dem som har hjulpet, og i den forbindelse fortjener de også noget lækkert :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Tvergaard

  Jeg har, ligesom jer, fremskaffet mig en Glaskaraffel med tappehane. Den skal indvies til sommerhusfest i uge 35 :-) Det ville være en fin velkomstdrink til venner og veninderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg vil samle vennerne til en havefest :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Vi skal holde en sommerfest for min storebror, der skal udsendes som soldat. Hvis ikke en kasse Sommersby vil være perfekt dertil, ja så ved jeg ikke hvornår! Krydser fingre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Den med blåbær lyder virkelig skøn : )
  Jeg vil nyde Somersby kassen med mine fætre og kusiner til en sommer-kom-sammen- med bål på stranden ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg vil så gerne smage den nye variant med rabarber. Det ville være perfekt til en havefest med veninderne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M. Jensen

  Somersby blåbær min hædersgæst,
  Nu skal vi skåle, for du skal til fest,
  Mine veninder og jeg vil nyde hver tår’, da jeg til slut i august fylder fireogtyve år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har købt hus, som vi overtager til efteråret. Det kunne være helt fantastisk, at inviterer til en lille housewarming med disse lækre drinks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Uhh det lyder så lækkert med rabarber. Jeg vil dele dem med alle mine veninder som kommer til fødselsdag i august.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Brøner

  Min veninde og jeg skal snart hoste en fest for vores gamle gymklasse-kammerater, og så kunne det være så lækkert med læskende drikke. Fingrene er krydset!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  I mit sommerhusområde er vi et stort og dejligt fællesskab. Vi sidder ofte en ung gruppe af mennesker og hygger, griller og snakker ved bål i timevis, da vi ikke ses ofte. Jeg vil derfor dele kassen med mine søde venner fra sommerhusområdet, imens at vi stadig er samlet om sommeren. Og så smager Somersby jo bare altid lækkert en sommeraften med vennerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville dele kassen med familie og venner til min mors 50-års surprise havefest til september.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Lemvig

  Jeg vil dele dem med de 6 veninder, jeg har, der er hjemme på min fødselsdag her den 29. juli (det er svært at samle flokken i den periode). Jeg håber, det danske sommervejr når at forbedre sig, så vi kan tage dem med ned i gården og nyde lidt sol og Somersby – og samtidig fejre min 24-års fødselsdag! :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Larsen

  Min datter skal holde et surprise party for en veninde og jeg er sikker på at hun ville elske at have disse med til festen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Ih hvor lækkert. De skal helt sikkert deles med veninderne inden en af de mange koncerter vi skal til hen over sommeren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg kunne godt tænke mig at invitere mine veninder på grillhygge, de er nemlig også helt vilde med Sommersby og især rabarber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Min far bliver 60 om en måned, så kan vi dele dem med familien der :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg holder Back to Reality sommerfest i slutningen af august i min gård(for det er jo ikke til at samle folk i løbet af sommeren) for alle mine mest festlige bekendtskaber – de skal da forkæles med rød drink og halmballer også! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Uh jeg ønsker mig at dele sådan en kasse med venner og familie når jeg er færdig med at amme sidst på sommeren – ville bare være fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg flytter snart til København og i den forbindelse, skal jeg holde housewarming, hvor det ville være en god ting at have.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erica Schou

  Super lækker giveaway! Hvem elsker ikke en kold somersby i varm sommer dag? Det ville være en perfekt fødselsdagsgave, da jeg fylder år d. 17 august :)

  Erica Schou // schouerica@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise

  Jeg ville helt klart holde en sommerfest for min gymnasieklasse og endnu engang fejre, at vi er blevet studenter her i juni!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Den skulle nydes på vores terrasse til den sommerfest min veninde og jeg planlægger for hele flokken! Har drukket alt for mange telt varme somersby på Roskilde Festival i min tid, så de skulle nok bruges i en lækker sommerpunch med is terninger. Helt perfekt med en blåbær variant til dette :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinna

  De skal servers i September, hvor vi holder indflytterfest og fødselsdagsfest for min søde kæreste. hvor vi holder en kæmpe gårdfest med grilmad og hygge med familie og venner! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  Vil nyde præmien med en flok veninder. Faktisk mødregruppe fra år 2003 – vi ses stadig til tøse hygge men uden børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Hansen

  Jeg vil nyde dem med min kæreste og vores venner til vores housewarming <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe H

  Jeg ville dele den med mine venner fra Tyskland, som jeg desværre ikke ser så tit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Li

  Jeg vil dele dem med min mand og vores bedste venner til en hyggelig grillfest i gården i slutningen af juli når de kommer på besøg hos os! Så lækker en fest du fik lavet og inspirerende! God sommer og krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Jensen

  Åhh jeg vil så gerne dele med mine veninder, til en tøseaften i slutningen af august :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg ville STRAKS ringe til mine søstre. Så ku’ vi hurtigt få jernet nogle somersbylækkerier indenbords. For vi ammer jo ikke. Eller har sindssygt mange småbørn. Eller vent…. Okay, jeg tror, jeg ville ringe til mine søstre, og så ville vi sidde der og sippe lidt, det vi nu måtte, nyde dét vi nu kunne, og så ville vores dejlige mænd få lov til at nyde resten. ALLE ELSKER SOMERSBY!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil dele den med min roomie, som jeg har kendt helt siden barndommen. Vi holder fødselsdagsfest i slutningen af august, for alle de gamle hoveder hjemmefra. En kasse smækker lækker sommersby ville passe perfekt ind den aften :-) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ville dele Somersby med mine dejlige gymveninder en sommeraften hjemme hos mig til grillhygge. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en lækker præmie!
  Jeg vil dele kassen med mine bedste veninder til indflytterfest i august. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg har fødselsdag til august, og ville elske at sidde i vores fine gård med min søster og tre bedste veninder og drikke sommerlige Somersby :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ville dele rabarberne med mine gymnasieveninder, som jeg alt for sjældent ser, men vi har en aftale sidst i august, hvor vi alle er samlet! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg arbejder med teenagere til hverdag, og de er gladest, når de får noget i skrutten. Derfor ville jeg holde en sommerfest og servere Somersby for dem, hvis jeg vandt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Til sommerfest sammen med min søster, inden hun flytter fra Aalborg til København.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aske Olsen

  På min egen terrasse, med min sødeste kæreste på en dejlig sommerdag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg vil dele dem med alle vores søde venner, som kommer forbi til vores sommerfest her i august :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten

  Har de sidste 2 år været i Tyskland for at arbejde og ser desværre ikke barndomsvennerne så ofte. Jeg tager tilbage til Danmark d. 22/08 og så skal der arrangeres fester og gensyn. Hvis jeg er den heldige vinder inviterer jeg hele samlingen forbi til en dejlig kold Sommersby og grillaften. Skal nok blive hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Den skal drikkes til Chill i Parken i Aalborg sammen med veninderne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg vil dele dem med mine veninder til min 26-års fødselsdag den 18. august.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Sammen med veninderne til vores årlige grillaften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg vil dele dem med min søde kæreste, og hans familie til hans 25 års fødselsdag i slutningen af sommeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg ville servere dem når min mand snart fylder 30 år :) Vi er flyttet i hus i år – så en havefest med kolde Somersby og grillmad til gæsterne vil være perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ville nyde den dagen efter vores bryllup i august hvor vi skal slappe af og nyde eftervirknerne af dagen før..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Hyllested Berthelsen

  Jeg ville dele kassen med Sommersby, med min veninde til hendes fødselsdag her i august! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Parnas

  Jeg vil nyde en kasse rabarber sammen med min mødregruppe, til vores hygge-uden-børn-og-inkl-alkohol-aftale, vi har i starten af september. Vores unger er snart 2 år og vi har endnu ikke drukket alkohol efter fødslen, så det vil helt sikkert være tiltrængt :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth T

  Jeg har nydt den med rabarber flere gange i sommer, den er frisk og ikke for sød. Hvis jeg vinder vil jeg dele den med vores venner til hygge og god mad på terrassen og håbe på en lun sommeraften der vil vare længe😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Seloy

  Jeg vil dele med mine søskende hjemme i haven til den årlige sommerfest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S

  Den er så lækker!
  Ville dele dem med en flok af mine bedste veninder til en hyggelig tøse-middag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mmh Rabarber drik, det lyder godt.
  Sådan en kasse kunne jo være perfekt efter vi har ordnet den fælles have, så kunne vi jo tænde grillen bagefter og havde nabo fest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Lækker præmie!
  Jeg vil rigtig gerne dele sådan en kasse med mine skønne veninder, når vi inden længe skal ses igen og catche op på en sommer, hvor vi har set alt for lidt til hinanden. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose Talbo

  Jeg er lige flyttet til en ny by, og det ville da være oplagt at kunne byde på en kold cider til indflytterfesten :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EN SMUK PLAKAT + RABATKODE