5 PRETTY BOOKS FOR THE COFFEE TABLE

TIP: COOL OFF IN THE HEAT

via HOMESICK.nuAd links: 1 / 2

Pyha – så skal jeg da lige love for, at sommervarmen er tilbage, hva’? Vi skal bestemt ikke klage, når sommeren endelig er med os her i Danmark, for der findes ikke meget, der kan slå en varm, dansk sommer. Men når vi nu er vant til et forholdsvist køligt klima størstedelen af året, så skal der altså ikke meget solskin til før at man koger over – både indendøre og udenfor – når solen endelige viser sit varme ansigt. Særligt om natten kan jeg virkelig have besvær med at falde til ro, når det er så varmt. Derfor har jeg overvejet, om jeg mon skulle investere i sådan en smart blæser, som kunne gøre sommernætterne lidt mere behagelige. Typisk er den slags bare ufatteligt grimme, så jeg havde næsten dømt idéen ude på forhånd. Det var dog kun lige indtil jeg fandt denne alt for fine retro blæser i min søgen! Er den ikke bare fin? Den ville jeg bestemt ikke have noget imod at have stående fremme – faktisk tværtimod. Nu virker størrelsesforholdene i min collage måske lidt voldsomme, men blæseren måler kun 20 cm. i bredden, så det er altså en lille sag, som nemt kan stå i vindueskarmen, på reolen eller lignende.

Jeg tænkte, at jeg lige ville dele tippet herinde, hvis der nu skulle være andre end mig, der trænger til at blive kølet lidt ned. I finder blæseren i sort her og i hvid her.

Translation: It’s so hot in Denmark these days, and that’s why I’m dreaming of this cool retro fan to help my home cool off a bit. 

Mette.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

5 PRETTY BOOKS FOR THE COFFEE TABLE