HOMESICK DIY: PLAKATRAMME AF RØREPINDE

BEAUTIFUL BLACK AND WHITE BATHROOM TILES

bt2bt1 bt4Picture Credit: Gravity Home // Style Files // Unknown // Apartment Therapy // The Decorista // No Glitter No Glory

Jeg har aldrig tænkt besynderligt meget over badeværelsesklinker, lige indtil jeg flyttede hjemmefra – og efter at have boet til leje i fem år med sort laminat gulv i badeværelset, ved jeg med sikkerhed, at jeg ikke skal have det igen. Kalk og sort laminat er bare en dårlig kombi! Til gengæld drømmer jeg om smukke fliser lagt i pæne mønstre og i hvid-grå nuancer, som dem i ser herover. Kan I gætte hvilke der er mine favoritfliser i øjeblikket? Jeg har vist dem før lige her! Hvilke badeværelsesfliser drømmer I om? :-)

Translation: I never really thought about bathroom tiles until I moved away from home – and after I have lived with black laminate flooring in my bathroom for five years I definitely know that I am never having that again. Chalk and black laminate is a really bad combo! In return, I dream about beautiful tiles putted in a cool pattern and white-grey tones like what you see above. Can you guess which flooring is my favorite? I have shown it to you before right here! What bathroom tiles do you dream of? :-)

Tatiana.

   

2 COMMENTS

  • Cecilie

    Jeg er så heldig allerede at have haft mulighed for at vælge drømmefliserne i vores andelslejlighed. På gulvet er der nu marrokanske cementfliser i støvet blå nuancer, og på væggen er der hvide metrofliser. Elsker det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HOMESICK DIY: PLAKATRAMME AF RØREPINDE