4 COZY BALCONIES

HOSTING A SUMMER PARTY?

summerInspirational credit: The Apartment Therapy (photo by Stacey Bode), Brides via The Garden Glove, hi Sugarplum & Thirsty for Tea

summerp

Links: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Solen skinner og sommeren er over os, og det betyder også sommerfester og udendørs hygge i godt selskab til ud på de sene lune aftentimer. I den forbindelse har jeg fundet lidt inspiration og en række musthaves, til dig som vil score højt på den-overskudsagtige-stilfulde-vært-skala ;-) Og helt ærligt, så er det ikke så meget, der skal til for at få point på den konto. Personligt elsker jeg at kræse om mine gæster og få dem til at føle sig godt tilpas, men tror jeg nu egentlig de fleste gør? Det handler grundlæggende om at skabe en hyggelig atmosfære, og til det kommer du langt med en hvid dug og en lyskæde. Dertil må det gerne bære præg af, at du har gjort dig særligt umage, så lav eventuelt dine egne ispinde (nem  og lækker opskrift her), bland lemonade eller cocktails i en glasbeholder med tappehane og servér i de hyggelige ikoniske mason marmeladeglas toppet med et sugerør i en frisk farve. Glem heller ikke stofservietterne – en lille detalje, der alligevel siger meget om den dedikerede vært, du jo er :-). Derudover kan du med fordel komme en ispind i enden på vandmelonskiverne, lidt bær eller mynteblade i dine isterninger (brug varmt vand for at få dem klare) eller trykke frugt ud i sjove forme til sommersalaten. Det er små detaljer, der alt sammen er med til at give dine gæster en god oplevelse ;-)

The summer is here and that means summer parties and cosy evenings in great company. Therefor I’ve found some inspiration and a few must haves for you who want to impress your guest by being a great host. Honestly it doest take that much – from my point of view, you are already getting far with a white table cloth and a lightning garland to set the basic atmosphere. To get the idea of your creativity you can also easily make your own popsicles, mix a lemonade or cocktail in a carafe with a tap and serve in the cute iconic mason jaws with a straw in a happy color. Dont forget the cloth napkins – a little detail that tells a lot about you being a dedicated host ;-) Besides you can also put a wooden popsicle stick in you melon slices, adding berries or mint leaves in your ice cubes (use hot water to make them transparent), or stick out fruit in funny shapes to the summer salad. All little details that makes a great difference and giving your guests a great experience ;-)

Camilla Marie

Dette indlæg indeholder annoncelinks / This post contains add links

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

4 COZY BALCONIES