24 GAVEIDÉER TIL STUDENTEN

DEN PERFEKTE SCENE TIL EN LUN SOMMERAFTEN + EN VINDER

Indlægget er sponsoreret af ILVA

via HOMESICK.nu 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Nyder i vejret derude? Vi har virkelig nydt de varme sommeraftener (og friheden der følger med de afleverede specialer) den sidste uges tid. Der er bare ikke noget bedre end at sidde udenfor i godt selskab og nyde de lune danske sommeraftener. Men endnu bedre bliver det, hvis der også er kælet lidt ekstra for udendørsomgivelserne. Ovenstående udvalg fra ILVA er et ret godt bud på, hvad vi betragter som den perfekte “scene” til en skøn grillaften. Parasolen har  ligefrem indbygget lys, så den kan sprede hygge, når mørket falder på – så fin en detalje! Derudover er vi også vilde med havemøbelsættet, særligt på grund af det runde bord, der ville gøre sig helt perfekt til at spille brætspil ved eller bare til at drikke sommerdrinks og fortælle røverhistorier omkring. Rulleborde har vi jo som bekendt også en kærlighed til, og vi forestiller os, at sådan et må være ekstra praktisk på en terrasse, da det både kan fungere som serveringsbord og minibar ;-)

Men nu skal det ikke kun handle om, hvad vi drømmer om, for i sidste uge gav vi jo også en af jer muligheden for at vinde muligheden for at shoppe lækre sager fra ILVA. Vi har trukket lod og den heldige vinder af et gavekort på 1.000 kroner er Nanna Dahlmann. Stort tillykke – vi har sendt dig en mail :-)

Husk forresten at tilmelde jer ILVAs nyhedsbrev her, hvis I vil have info, når de kører udsalg og andre gode tilbud.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

24 GAVEIDÉER TIL STUDENTEN