DEN STORE "FLYTTE HJEMMEFRA"-GUIDE

SPAR 20% PÅ ELLOS’ BOLIGSORTIMENT

Skærmbillede 2016-05-08 kl. 10.48.34

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Hermed får I lige et lille søndagsshopping tip – I kan nemlig lige nu spare 20% på hele boligsortimentet hos Ellos. Wehuu. Jeg venter på at modtage det blåstribede sengetøj, og jeg kan slet ikke vente med at få det på vores dyner. Jeg synes der er lidt badehotelvibes over det, som jeg synes virker dejlig sommerligt – kan I følge mig? :-) For at opnå rabatten skal I blot aktivere tilbuddet på Ellos forside lige her.

Translation: Right now you save 20% on all home and interior categories at Ellos. At the moment I’m waiting for the blue striped bed linen, and can’t wait to put it on – don’t you think it’s cute? :-) 

Camilla Marie

Indlægget indeholder annoncelinks // This post contains affiliatelinks

 

   

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DEN STORE "FLYTTE HJEMMEFRA"-GUIDE