CERAMIC PLATES

SETTING THE TABLE WITH ILVA

Indlægget er sponsoret af ILVA

 ILVAForleden var vi på rov i ILVA’s skønne tilbehørsafdeling, og vi kom bestemt ikke tomhændede hjem – vi forelskede os nemlig i en masse fint service. Og findes der mon en bedre anledning til at indvie den slags end en italiensk pizza-aften? Vi kunne i hvert fald ikke komme på en. Især ikke, når ILVA er leveringsdygtige i de fineste runde træskærebrætter, der egner sig perfekt til servering af pizza! Så vi fejrede, at det var torsdag, åbnede en god flaske vin og dækkede et hyggeligt bord med de fine skærebrætter, keramikskål og vinglas. Sådan nogle hverdagsaftener burde man altså gøre noget mere i, for det var simpelthen så hyggeligt.

 Skærebræt i akacietræ HER // Røgfarvet rødvinsglas HER

ILVAServeringsskål i gråt stentøj HER // Røgfarvet rødvinsglas HER

Vi var faktisk virkelig positivt overraskede over, at ILVA havde så mange fine ting at byde på udover møbler. For ser pizzaerne ikke bare alt for lækre ud, når de er serveret på sådan et rustikt skærebræt? Det giver altså bare lige noget ekstra til bordet, der jo næsten som at være på restaurant. Vinglassene er vi også helt skudt i, og vi har også tidligere blogget om dem her. De har nemlig den fineste detalje i form af det røgfarvede glas, der gør at glasset skifter nuance fra bund til top. Derudover savlede vi også længe over ILVA’s udvalg af keramik, der bl.a. også tæller nogle virkelig smukke tallerkener – men vi gik med skærebrætterne, og så røg den stilfulde serveringskål med hjem i stedet. Vi lurede i øvrigt også længe på deres Spiga bestik i guldfarvet stål. Av, det er pænt – og hermed tilføjet ønskesedlen. Hvis I vil sikre jer, at I aldrig går glip af når ILVA får pæne nyheder hjem som disse eller kører gode tilbud, kan I tilmelde jer deres nyhedsbrev lige her :-)

 

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CERAMIC PLATES