HOMESICK KYSSER SCLEROSE FARVEL: SAMMEN ER VI STÆRKERE

BADEVÆRELSESLUKSUS – VIND ET BRUSESYSTEM FRA GROHE

Indlægget er sponsoreret af GROHE // This post is sponsored by GROHE

GROHESom de af jer, der har fulgt med herinde længe, er klar over, så er vores badeværelser ikke ligefrem de rum, som vi er mest tilfredse med. De er små, lejligheds-agtige og svære at lave om på. Men de har alligevel fået sig en væsentlig opgradering for nyligt – vi har nemlig været så heldige at få lov til at teste det lækreste nye Rainshower brusesystem fra GROHE. Som I kan se, er brusehovedet kæmpe stort! At stå under det føles næsten som at stå under et vandfald eller som om man rammes af blid sommeregn. En følelse man bestemt godt kan blive forfalden til – pludselig glæder man sig bare lige lidt mere til at nuppe en skyller. Udover det store (fantastiske!) brusehoved er der også tilkoblet en almindelig håndbruser. Designet er dog langt mere stilet og elegant, end det man kender fra klassiske brusesystemer – særligt i forhold til, dem vi havde hængende før. En kæmpe opgradering, som man bliver helt glad af at kigge på. Tænk sig, at man kan have det sådan over et brusesystem ;-)

GROHEAt vi har fået lov at teste det nye brusesystem i netop denne periode, hvor vi alle tre er ved at få grå hår over vores afsluttende specialer, har virkelig været perfekt timing! For findes der noget bedre end tage en skyller under bruseren og klare tankerne? For os fungerer den tid man tager sig om et bad i hvert fald som et tiltrængt frirum – særligt fra den dårlige samvittighed, der nærmest er konstant, når man har en eksamen hængende over hovedet. Og med med vores nye brusesystemer er det lille frirum altså lige blevet opgraderet til vaskeægte hverdagsvelvære! Som en ekstra bonus, kan vi fortælle at vores kærester er mindst ligeså begejstrede. Det er ikke alle vores udskiftninger og opgraderinger på boligfronten de altid er helt forståelige overfor, men den her har altså vakt STOR begejstring hos vores søde mænd!HOMESICK BLOG


VIND ET RAINSHOWER BRUSESYSTEM FRA GROHE
Vi er heldigvis ikke de eneste, der får fornøjelsen af at bade under GROHE “vandfaldet” – vi har nemlig fået lov til at udlove et Rainshower brusesystem inklusiv montering til en heldig læser!

Det eneste I skal gøre for at deltage er følgende:

Besøg GROHE’s hjemmeside og vælg et produkt som I drømmer om at eje (udover Rainshower bruseren selvfølgelig), indsæt et link til produktet i kommentarfeltet og fortæl os kort om, hvad alenetid er for jer.

Vi trækker en heldig vinder fredag d. 27. maj :-)

Translation: Sorry, this contest is for our Danish readers only. 

260 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMESICK KYSSER SCLEROSE FARVEL: SAMMEN ER VI STÆRKERE