SNEAK PEEK FRA VORES DIY-BOG: LYSKÆDE MED BORDTENNISBOLDE

SMUKKE SOFAER TIL SKARPE PRISER

Indlægget er sponsoreret af ILVA
ILVA SOFA1 / 2 / 3 / 4 / 5

Et område, jeg virkelig synes har udviklet sig meget, i løbet af de 3½ år vi har blogget her på HOMESICK, er udvalget af sofaer. Da vi startede bloggen, var der stort set kun store, tunge modulsofaer på markedet. Størstedelen var enten hjørnersofaer eller havde chaiselong, og selvom det bestemt også kan være praktisk og fungere godt, så kan sådan en stor sofa hurtigt komme til at fylde enormt meget i en lille lejlighed. Sådan havde jeg det i hvert fald selv, da vi skulle købe ny sofa. Jeg er derfor stor fan af udviklingen, der har medført at udvalget af helt simple og klassiske 2’er og 3’er sofaer efterhånden er blevet virkelig godt. Der er helt bestemt noget for enhver smag – se bare mine fem favoritter fra ILVA ovenfor. De er virkelig fine hver især, men har samtidig nogle meget forskellige udtryk. Jeg er især vild med nr. 4, den er stilet og hyggelig på samme tid – og den giver mig virkelig lyst til at mase mig godt op i pudehjørnet med et tæppe og en varm kop the. Efter at have erkendt min voksende kærlighed for velour, må jeg også indrømme at nr. 5 frister mig lidt med sin fine mørkeblå farve.

Skulle der sidde nogle af jer derude og mangle en sofa, så kan jeg i øvrigt anbefale jer at kigge forbi ILVA denne weekend (15.-17. april), da de holder “Sofaweekend” og giver 25-50% rabat på alle sofaer og lænestole. En ret vild rabat at få med, hvis man alligevel står og skal investere! De kører også en masse andre tilbud, som I kan læse mere om her. I kan også vælge at tilmelde jer deres nyhedsbrev her – det har jeg selv gjort, så jeg sikrer mig, at jeg ikke går glip at gode tilbud og kampagner som denne :-)

Mette.


BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SNEAK PEEK FRA VORES DIY-BOG: LYSKÆDE MED BORDTENNISBOLDE