I DAG ER EN STOR DAG

NEW IN: CORAL VELVET

Indlægget er sponsoreret af Ellos / This post is sponsored by Ellos

homesick.nuhomesick.nuJeg er stadig smaskforelsket i den her veloursofa, men når det er umuligt at få sådan en ikke-modulsofa op af min opgang, må jeg jo ty til lidt mindre velour drømme! ;-) Ellos har været så søde at sende mig det her fine pudebetræk, så nu er mit sofahjørne i den grad blevet opgraderet med en frisk sommerfarve – og mit behov for velour er blevet dækket en lille smule.

Puder er ikke altid den billigste “accessories” til ens bolig, men det er en nem og hurtig løsning, hvis ens stue trænger til en opdatering. Selv har jeg en pude fra Louise Roe, der er en dyrere sag, men som jeg bare ikke kunne stå for i tidernes morgen. For at kompensere for mit dyre pudekøb, har jeg altid kombineret den med puder, hvor betræk og monteringspude er købt hver for sig, da det ofte er en billigere løsning. Bare se pudebetrækket fra Ellos som kun koster 49 kr. og dertilhørende monteringspude til 79 kr. – det er dælme da billigt, hvis I spørger mig. Så gør det heller ikke helt ligeså ondt, når jeg bliver træt af farven eller har forelsket mig i et nyt pudebetræk. Se hvilke farver betrækket ellers findes i lige her eller få et overblik over alle deres pudebetræk her! :-)

homesick.nuTranslation: I’m still completely in love with this velvet sofa, but when it is impossible for me to get the sofa up the stairs to my apartment, I’ve to find some smaller velvet dreams! ;-) Ellos was so kind to send me this cute pillowcase that definitely upgrades my sofa corner with a fresh summery color – and my need for velvet has also been covered a little bit.

Pillows are not always the cheapest “accessories” to one’s home, but it’s an easy and quick solution if your room needs an update. I myself have a pillow from Louise Roe, which is a bit expensive, but I just couldn’t help it when I saw it back then. To compensate for my expensive purchase, I always combine it with pillows where the case and filling is bought separately since it’s often a cheaper solution. The pillowcase from Ellos only costs 49 DKK and the filling to that is 79 DKK – it’s really cheap if you ask me. Then it neither hurts as much, when I get tired of the color or when I fall in love with another pillowcase. See what other colors you can get the case in right here or get an overview of all their pillowcases here! :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

6 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I DAG ER EN STOR DAG