SMUKKE SOFAER TIL SKARPE PRISER

I DAG ER EN STOR DAG

I dag er det den 14. april – en dag vi SÅ længe har set frem til. Vores maver er fyldt med sommerfugle, for i dag sker der nemlig noget virkelig stort – vi udgiver vores helt egen DIY-bog! Bogen har været undervejs i lang tid, og i processen har vi været hele følelsesregistret igennem –  lige fra “ej, den bliver bare SÅ god” til “ej, vil folk overhovedet kunne lide den?”. MEN nu står vi her altså, med det færdige produkt i hænderne og er lettet over at kunne sige, at vi simpelthen er så glade og tilfredse med den. Så nu kan vi kun krydse fingre for, at I også synes om den :-)

Bogen indeholder mange forskellige DIY-projekter, og vi har derfor delt bogen op i fem forskellige kapitler; lad det pynte, hæng det op, byg det selv, pak det ind og gør det festligt. Vi har selv stylet og taget alle billederne, og bagest i bogen har vi således også udarbejdet en forhandlerliste, hvor I kan se, hvor samtlige ting på billederne er fra – både i stylingerne og til de remedier, vi har brugt.

Vi har lagt vægt på, at alle projekterne er forholdsvis enkle at gå til, og derfor kræver de heller ikke nogle specifikke færdigheder. Så hvis nogle af jer sidder med følelsen af ikke at være “kreatypen”, skal I slet ikke være bange for at kaste jer ud i bogens projekter – de er for alle, og meningen er, at det skal være sjovt og simpelt :-) Vi vil eeeelske at se jeres fortolkninger af projekterne, så hvis I kaster jer ud i et eller flere af dem, så del dem endelig med os via bogens officielle hashtag #homesickdiy. I videoen øverst i indlægget kan i se et lille sneak peek af, hvad bogen byder på.

Hvis I har lyst til at tilføje bogen til jeres bogreol, så kan I få fingrene i den lige her eller hos jeres lokale boghandler. Hvis nogle af jer har et ønske om at få den signeret eller få en lille hilsen i, så kan I sende os en mail og betale med Mobile Pay – skriv “signering af bog” i mailemnefeltet. Hvis I benytter jer af denne bestillingsform, er prisen 250 kr. + 50 kr. for porto.

For at fejre udgivelsen, holder vi senere i dag bogreception med bobler, balloner og lidt godt til ganen. Det foregår i livsstilsbutikken Luupe i Kolding – Rendebanen 15 – fra kl. 19-21, så hvis nogen af jer skulle have lyst til at kigge forbi, så er I mere end velkomne – det kunne være hyggeligt <3

4 COMMENTS

 • Natascha S

  Jeg skal helt klart forbi boghandleren i dag. Jeg har glædet mig meget til at læse jeres bog. Stort tillykke med den! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Årh tak, hvor er du sød. Det er vi glade for at høre! Vi håber, at bogen lever op til dine forventninger <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har netop købt bogen, den er super fin – sikke mange gode idéer til DIY! Stort tillykke med den :)
  Jeg har lige et spørgsmål til de krukker I har brugt på side 47 – hvor mange ml er de?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Ih, det er vi så glade for at høre! Tusind tak :-)
   Dem vi har brugt er hhv. 50 og 150 ml.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SMUKKE SOFAER TIL SKARPE PRISER