MY OWN HOMEMADE CERAMICS

DET HER GØR OS BARE SÅ GLADE!

#homesickdiy

Nu er det knap en uge siden, at vores bog HOMESICK DIY udkom, og vi kan stadig ikke helt forstå, at en bog vi har lavet, rent faktisk står rundt omkring på hylderne hos bogforhandlere landet over. Det er virkelig vildt at tænke på. Men hvad der er endnu vildere, er den fantastiske modtagelse, I har givet bogen! Vi har fået SÅ mange søde, rosende og opbakkende beskeder med på vejen fra jer, og I forstår slet ikke, hvor glade vi bliver, når I benytter bogens hashtag #homesickdiy eller tagger os på de billeder I deler af bogen på Instagram. Det giver os lyst til at hoppe og danse! Tænk sig, at så mange af jer allerede har haft lyst til at købe bogen, det er vi både stolte og taknemmelige over. TAK! <3 Vi glæder os helt vildt til at følge med i, hvilke af bogens 66 projekter I kaster jer over – så husk endelig også at benytte #homesickdiy, hvis I deler resultaterne :-)

Skulle nogle af jer have lyst til at købe en signeret bog med en personlig hilsen i, så er I meget velkomne til at sende os en mail på homesick.kontakt@gmail.com, og ellers forhandles den også online lige her og her.

Tusind tak for de dejligste Instagram-billeder til @stello_b@sabinasverden@monsterscircus@frk.overspringshandling@camillajuliesh@linebjoerk, @julie_borring, @linelstorm, @ladanroomezi@sidsellh@mikkeldahlstroem og @sonomaseven <3

Translation: Our book  HOMESICK DIY has been out for almost a week now, and we just can’t get our hands down thanks to the big support we’ve received from all of you! It makes us SO happy when you use the hashtag of the book #homesickdiy or tags us in the pictures you share of the book. Thank you! <3 You can buy our book online right here

Indlægget indeholder annonce links // This post contains add links

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY OWN HOMEMADE CERAMICS