EN SNAK MED MANNE & FREDERIK

AFSLØRING AF FORSIDEN TIL VORES DIY-BOG

HOMESICK DIY

Som vi afslørede her, er vores helt egen HOMESICK DIY-bog lige på trapperne. Den er netop nu ved at blive trykt, og vi er så enormt spændte på at se det færdige resultat. At holde bogen fysisk i hånden og kunne bladre de tykke sider igennem – det bliver det vildeste! Så bliver det hele pludselig lidt mere ægte. Indtil videre har vi kun scrollet bogen igennem som PDF, og set billederne på separate print, og det selvom vi virkelig er glade for resultatet, så er det bare ikke det samme som at stå med en rigtig bog i hånden. Så ja, som I nok kan fornemme, så glæder vi os helt vildt!

Vi fik heldigvis også masser af søde kommentarer med på vejen fra jer, da vi løftede sløret for projektet, og tro os, vi er simpelthen så taknemmelige for jeres evige opbakning, det betyder alverden. For at afsløre lidt mere og samtidig give jer et indtryk af det æstetiske udtryk, vi har arbejdet med omkring bogen, tænkte vi, at det er på tide at dele med jer, hvordan bogens forside kommer til at se ud.

Vi er selv vilde med bogens færdige udtryk, men det har virkelig også taget os lang tid at nå i mål med det,  for hold op hvor skal man tage højde for mange ting i forhold til en forside. Heldigvis har vi samarbejdet med en masse dygtige folk på Politikens Forlag, som har en masse erfaring med, hvad der fungerer og ikke fungerer i forhold til forsider. Vores udgangspunkt var egentlig, at vi gerne ville have en helt simpel og ensfarvet coffee table book, men vi blev hurtigt klogere, for sådan en forside skal jo også fortælle noget om, hvad bogen indeholder – særligt overfor dem, der ikke allerede læser med herinde og kender til vores univers. Den tanke blev derfor hurtigt sløjfet, og vi gik i tænkeboks for at finde ud af, hvilket udtryk vi så skulle gå efter.

Vi forsøgte os med en hel masse testskydninger af forskellige bolig- og DIY setups, og selvom noget af det blev godt, så havde ingen af os den der følelse i maven af, at NU var den der bare. Og den følelse vil man altså gerne have, når det nu handler om forsiden på ens første bogudgivelse. Vi kom virkelig på opgave i forhold til at forene DIY, boligindretning og vores univers her fra bloggen på en æstetisk måde. Men i samarbejde med vores erfarne redaktør Charlotte Breum, vores søde grafiker Sille Koppel og et fotoshoot med den meget dygtige fotograf Pia Winther nåede vi frem til det fine resultat, som I ser ovenfor. En god blanding af værktøj og remedier fra DIY-projekterne kombineret med lidt nips og botanik, der, set med vores øjne, harmonerer rigtig godt med det visuelle univers vi gennem årene har fået skabt her på bloggen og på vores Instagram. Som I nok kan fornemme, er vi virkelige glade og tilfredse – og vi håber, at I finder bogens udtryk ligeså indbydende, som vi selv gør :-)

Som tidligere nævnt udkommer bogen d. 14. april, og i den forbindelse holder vi en hyggelig og uformel bogreception i samarbejde med livsstilbutikken Luupe i Kolding. Her byder vi på lidt godt til ganen, bobler og en hyggesnak – og selvfølgelig muligheden for at se og købe bogen. Arrangementet er åbent for alle, og vi vil derfor blive enormt glade, hvis nogle af jer søde læsere skulle få lyst til at kigge forbi. Det er altid så dejligt at hilse på jer i virkeligheden, så hold jer endelig ikke tilbage. I kan se mere information og tilmelde jer begivenheden lige her. Og vi ved godt at der står “Kære Famile og Venner”, men den kategori hører I altså også ind under – I er jo vores lille HOMESICK-familie ;-)

Psst! I kan forudbestille bogen på saxo.com lige her :-)

Translation: As we reviealed in this post, we are publishing our own (Danish) DIY-book this Spring, and this is what the cover looks like. We are so happy and excited about it, and can’t wait to hold the book in our hands! :-)

20 COMMENTS

 • Tina

  Tror aldrig jeg har glædet mig SÅ meget til at der skulle udkomme en bog 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hvor er du bare sød altså! Tusind, tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den vil jeg glæde mig til at bestille, bladre i, studere og ikke mindst afprøve spændende projekter fra! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Årh, det er vi glade for at høre! Tusind tak. Vi håber, at den kan inspirere dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HN

  Wow piger! Tillykke! Den glæder jeg mig til at læse:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Tusind tak! <3 Vi glæder os virkelig også til at se den i fysisk form :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeej, hvor jeg glæder mig! Og virkelig en flot forside som kan tåle at stå fremme og pynte lidt! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Årh, det er vi glade for. Det var lige, hvad vi håbede at høre <3 Tusind tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria høybye

  Og bogen kan selvfølgelig også købes i den lokale boghandler eller på http://www.bog-ide.dk
  Glæder mig så meget til jeres bog udkommer og håber da også at der kommer nogle af alle jeres søde følgere ned i deres lokale boghandel og støtter de fysiske butikker også 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Og det kan den nemlig! Tusind, tusind tak. Vi glæder os så meget til at se den i butikken <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • What a lovely book and cover! Although I don’t speak Danish (but understand a bit of Swedish – so, it kind of works), I am really thinking about buying it. I simply love your interior tipps and DIY projects. As I am going to Copenhagen in June, I wondered if it will be available somewhere in the city. Also, I would love to hear if you are planning to publish it in English too. I know, time constraints…and I totally understand that you wanted to publish it in Danish as your blog is in Danish too. However, I think your work has huge potential and I really think that many many people are interested in DIY projects like yours: simple, stylish and just an upgrade for every home.

  Have a wonderful weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Oh, thanks! That’s so kind of you <3 If you understand a bit swedish it might work. If not every project also contains a step-by-step picture guide – and you can also always ask us to translate something for you. We would be happy to do that <3 You can definitely buy it in Copenhagen, e.g. the bookstores "Arnold Busck" and "Bog&Ide". Let us know if you can't find it, then we will help you! Well, if it turns out to be a bestseller then we'll definitely consider to publish it in English too ;-) Once again, thank you so much for the kind words. Have a lovely weekend :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt piger! 💪🏼 Her er det vist ok at “judge the book by its cover”
  Den ryger fluks på ønskelisten ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Tusind tak! <3 Vi håber, at indholdet kan leve op til coveret ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Congrats!! I hope I can get a copy before I leave! xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Thank you so much <3 We hope so too, it's out on April 14 :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh det bliver spændende, jeg glæder mig :D

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Tak – det er vi glade for at høre <3 Du er bestemt ikke den eneste, der glæder sig! ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Leth

  Kære tøser – mest niece Tati!
  Vi er SÅ STOLTE af jer. Glæder os til releaseparty hos Luupe den 14. april. Vi ses.
  Moster Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hvor er I søde, tak! Vi glæder os til at se jer :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EN SNAK MED MANNE & FREDERIK