A GREEN PALM FRIEND

5 EASY STEPS TO GET READY FOR SPRING

Det er stadig en anelse køligt udenfor, men de længere dage, fuglekvidderen og kalenderen siger altså forår. Jeg nyder det allerede i fulde drag – og jeg har da også allerede fejret det med en isvaffel! ;-) Nu venter jeg bare på, at forårsblomsterne og træerne springer ud. Det er en humørbombe uden lige, hvis I spørger mig :-) På trods af at jeg ikke selv har en fin terrasse eller egen have, der skal gøres klar til varmere dage og lyse aftener, så ved jeg, at mange af jer har. Så her har I lige 5 nemme steps til at blive forårsklar:

1. Rengøring og oprydning er en nødvendighed for de fleste med en have eller en terrasse efter sådan en lang vinter. Forårsarbejdet i haven starter med terrassen. Tøm terrassen/altanen for ting og sager, der har stået afdækket vinteren over, så det er lettere at rengøre vinduer, gulv og gelænder. Fej det løse skidt væk, skrub løs med vand og sæbe og hvis gulvet trænger, så giv det en omgang algerens og evt. en ny olie.

2. Havearbejde om foråret kan være uoverskueligt, hvis ikke man har grønne fingre. Det er heldigvis op til dig selv, hvor meget det kræver! Måske skal græsplanen klippes, bedene skal ryddes op og køkkenhaven gøres klar. Det kan også være, at du bare skal have ompottet dine planter eller købt nye grønne venner, der kan glæde dig sommeren over. Læs mere om at gøre haven forårsklar her.

141 / 2 / 3 / 4

3. Find inspiration til dit uderum. Skal det se ud som sidste år eller er det på tide at prøve noget nyt? Ryd op og lav et lille moodboard fyldt med inspiration til hvilke møbler, hvilket udtryk og farver du kunne tænke dig. Pinterest er et fantastisk univers at gå på opdagelse i, hvis du mangler inspiration. Dan dig et overblik over hvilke ting du allerede har, lav en indkøbsliste over det du mangler og så hedder den ellers bare shopping.

4. Hent havemøblerne frem for nu er det nemlig blevet til at indrette dit uderum med nye og gamle favoritter. Juhuu! Giv dine gamle havemøbler en omgang med vand og børste – og hvis det er træmøbler skal de formentlig have en gang olie eller lak efter de er renset af. Gør det hyggeligt med grønne planter, pæne lyskilder til udendørsbrug (f.eks. denne lyskæde) samt bløde og varme tekstiler. Måske skal det hele ikke ligge udendørs, når det ikke er i brug (det er trodssalt regnvejrsdanmark vi lever i), men tæpper og puder er heldigvis nemme at tage med ind og ud.

5. Giv dig selv fri til at nyde de hyggelige omgivelser helt ligesom du allerbedst kan lide det! :-)

55 / 6

Translation: The weather is still a bit chilly in Denmark, but the spring has finally arrived and I’m just waiting for the trees to blossom. How is the weather where you guys are from? If you need five easy steps to make your outdoor space ready for spring and summer, then click here to read the translation of the post. 

Tatiana.

Indlægget indeholder annoncelinks // This post contains ad links

4 COMMENTS

 • these are lovely crisp images, really love the combination of juicy greens, black and greys outdoors in garden/patio areas. great post, thank you for sharing!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, der er bare ikke noget der slår forårsfornemmelserne efter en kold vinterperiode. Personligt gennemgår jeg også altid en forårsrengøring. Jeg tror bare jeg synes det er enormt rart at fy ryddet ud og starte foråret/sommeren med en frisk ny start :-)

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Ja, det kender jeg godt. Jeg har altid lyst til “at starte på ny”, når det bliver forår! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A GREEN PALM FRIEND