NEW IN: GREEN MARBLE COASTERS

TIP: MERAKI ROOMSPRAY

 photo P2200149redi_zpskadw2es6.jpg

Jeg er allerede ret glad for denne lille vidunderlige rumspray, som jeg købte for et par dage siden, så jeg tænkte at jeg lige ville tippe jer om den. Den dufter dejligt frisk af hvid te og ingefær, men fås også i to andre duftvariationer lige her og kan desuden bruges i alle rum. Personligt ved jeg næsten ikke noget bedre end et velduftende hjem, og denne spray har heldigvis ikke den der parfumerede luftfrisker-lugt, men er meget mere naturlig i sin aroma – og så er den jo også en hel den kønnere at have stående f.eks. På badeværelseshylden, end de velkendte store og grimme gasflasker. Win!

Translation: I’m so happy with this new roomspray, that I bought a few days ago. It has a refreshing natural scent of white tea and ginger but comes in two other variations right here which can be used in all rooms. I almost can’t think of something better than a well-scented home, and this spray luckily don’t has that too perfumed smell but has a more natural aroma – besides it’s also much more pretty to stand on the bathroom shelf than the air refresheners that comes in big and ugly gas bottles. Win!

Camilla Marie

Dette indlæg indeholder annonce links // This post contains add links

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW IN: GREEN MARBLE COASTERS