HOW TO AVOID WRONG PURCHASE

TIP: EASY BED TRANSFORMATION

 photo slide3_zpsayoof3to.jpg

Photo credit: Alvhem Makleri

Boksmadrasser er virkelig ikke særlig kønne, og ofte ender pladsen under sengen som opbevaring, hvilket ikke just synes kønnere. Men heldigvis er der råd for det! Et kappelagen, som det på billedet herover, er nemlig både pænt og super praktisk. Det giver en helt særlig visuel ro i soveværelset og lysner det hele lidt op, synes jeg – det er lidt som et nyt møbel :-)

Kappelagnet behøver ikke at fungere som et almindeligt lagen, du skal skifte, hver gang du skal have nyt sengetøj på. I stedet kan du lægge det under topmadrassen og blot bruge et kuvertlagen om topmadrassen. Så slipper du i hvert fald for at vaske og stryge det så tit og kan nøjes med at gøre det et par gange om året. Lige nu har Ellos faktisk tilbud på et kappelagen som det på billedet, og det bedste af det hele er, at det er af 100% bomuld og kun koster 139 kroner til en dobbeltseng ;-)

Translation: Box mattresses are really not the prettiest thing I can think of, and often the space under the bed are used for storrage, which doesn’t make it any better. Luckily there is a great solution for that – a bed skirt! It’s both pretty and practical and adds a special kind of visual balance to the bedroom and brightens it up too – it’s almost as having a new furniture.

You don’t have to use the bed skirt as a regular sheet, but in stead you can place it under the top mattress and just use an envelope sheet for that. It means that you don’t have to change, wash and iron it that often. Right now Ellos has in fact a great offer on a bed skirt similar to the one shown in the picture and the best thing is that it’s made of 100% cotton and only costs 139 DKK for the size of a double bed. (Notice that Ellos.com only ships to the Scandinavian Countries). 

Camilla Marie

Dette indlæg indeholder annonce links // This post contains add links

8 COMMENTS

 • Camilla

  Ser smukt ud. Har været på Ellos hjemmeside og lede allerede, men kunne helt finde ud af hvilken af dem, der er vist her. Kan I oplyse navnet ? Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej Camilla, billedet er fra en boligreportage, men kappelagnet, jeg linker til i indlægget ligner det til forveksling :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Tak for svar, og ved samme lejlighed tak for verdens bedste hjemmeside :-) God week-end

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Tusind tak for den kommentar – vi er glade for, at du læser med :-)
   God weekend til dig også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige det jeg har ledt efter – fantastisk! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hurra for kappelagner og for en fantastisk blog!
  Nu har jeg ledt efter et i hvidt, i str. 140×200 til en budgetvenligpris (ellos har ikke størrelsen), og jeg kan simpelthen ikke finde et.. Har I et bud på, hvor jeg kan få fat i det? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Åh tusind tak! Mit bedst bud er ILVA eller måske JYSK? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOW TO AVOID WRONG PURCHASE