DEN HYGGELIGSTE MÅDE AT FOREVIGE MINDER PÅ

INSPO FOR YOUR WISH LIST

 photo Dias1_zpsmynpvu57.jpg
1 / 2 / 3 / 4 / 5

Noget af det som inspirerer mig mest, når jeg skal skrive min ønskeseddel, er at se andres ønsker. Kender I det? Jeg fik sendt min afsted forleden dag og tænkte, at jeg ville dele nogle af dem med jer. Som sædvanlig har jeg en lang liste… min kæreste talte dem i går, fordi han kun kan finde på to – og jeg havde faktisk 17 ønsker. Hvor lang er jeres? Og hvad står der på den? :-)

Translation: One of the things that inspire me the most when I’m writing my wishlist, is to see others’ wishes. What inspires you? I just sent my wishes to my family the other day, thus I thought I’d share some of them with you. As usual, I have a long list… my boyfriend counted them yesterday and I actually had 17 wishes. How long is yours? And what do you wish for? :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

4 COMMENTS

 • Min fylder en hel A4 side… Synes næsten det er helt pinligt, men det kan undskyldes med at jeg havde fødselsdag d. 5/12 så jeg har kun én ønskeliste til både jul og fødselsdag, og så samtidig er mange af tingene på min ønskeliste noget jeg har ønsket mig i 100 år, og som jeg slet ikke regner med at få, men som jeg alligevel ikke kan få mig selv til at fjerne fra ønskeliste – for hvad nu hvis min farmor pludselig vinder 5 millioner i Lotto og ikke ved hvad hun skal bruge dem på, haha ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Haha det kender jeg godt! Jeg har fødselsdag d. 11/11, så synes også jeg samler ønsker sammen et helt år ;-)
   Nej man ved jo aldrig. Haha. Ellers er det godt at minde sig selv om de ønsker, ingen andre giver en, når man gerne vil forkæle sig selv lidt ekstra! :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Great picks. Love those glasses for everyday!

  Kisses from http://poshnessary.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DEN HYGGELIGSTE MÅDE AT FOREVIGE MINDER PÅ