AUTUMN TONES

ARE YOU READY FOR CHRISTMAS?

 photo Dias1_zpsvdsoubwc.jpg
1 / 2 / 3 / 4

Er i begyndt at købe julegaver? Forleden dag overhørte jeg nogle sige, at de allerede var færdige! Vildt, synes I ikke? Jeg har i hvert fald ikke skænket julegaverne en tanke endnu, selvom der kun er lidt over en måned til. Til gengæld har jeg lavet flere aftaler med veninder, hvor vi skal julehygge – og så har jeg fundet de julemarkeder, som jeg gerne ville besøge. Dem kan I læse mere om her!

Æskerne og de fine tal er forresten fra Ikea, hvis nogle skulle have lyst til at lave sådan en fin pakkekalender til en, der fortjener det! Begge dele er dog nogle gamle kendinger fra Ikea. Jeg ved ikke, om man kan få dem i år, men ellers har House Doctor i hvert fald lavet nogle ligeså pæne tal, til en rigtig god pris. Find dem her! Æskerne er formentlig til at finde i hobbyforretninger, bogforretninger, papirlagre og lignende.

Translation: Have you bought any Christmas presents yet? The other day, I overheard someone say that they had already finished! Crazy, isn’t it? I havn’t given it a though yet. :-) 

The small boxes and cool number cards are from Ikea, if some of you consider making a cool advent calendar! They’re however from older seasons. I don’t know if it’s possible to find them this year, if not, House Doctor has made just as cool number cards. Find them here! Similar boxes may be possible to find in hobby shops, paper stocks, etc. :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

AUTUMN TONES