DIY: HÅNDSÆBE MED FINE STEMPLER

BEAUTIFUL 45 SQUARE METERS

 photo 1_zpstvsrvw1d.jpg photo 7_zps7j4ca8d9.jpg photo 3_zpskazrafmc.jpg photo 2_zpsrxu8puct.jpg photo 4_zps7yhazbmp.jpg photo 5_zps9yljlu1z.jpgSource: 55 kvadrat

Vi sparker weekenden i gang med disse flotte 45 kvadratmeter. Jeg er vild med jordfarverne, og det seje bord fra IKEA gør det så godt! Det slår ikke bænken, som jeg viste jer her, men det er tæt på. Hvilken kan i bedst lide? :-)

For at det ikke skal være løgn, så er vi alle tre på vej til London. Det er Spies, som har været så søde at invitere os på weekendtur. Vi skal nyde det med god mad, drinks, flotte butikker og seje markeder. Følg med på Instagram, hvor vi både poster på @spiesrejser og @homesickblog! :-)

Translation: Lets start the weekend with these 45 beautiful square meters. I love the earthern colors and the cool table from IKEA. I don’t like it as much as i like the bench I showed you here, but it’s close! Which one do you like the most? :-)  

We’re actually on our way to London. Spies has been so kind to invite us on a weekend trip, which we’re going to enjoy with good food, drinks, cool shops and nice markets. Follow our weekend on Instagram, where we’ll post from both @spiesrejser and @homesickblog! :-) 

Tatiana.

11 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: HÅNDSÆBE MED FINE STEMPLER