ADD A LITTLE LUXURY

EN GOD NYHED: SOFAKOMPAGNIET ÅBNER STORT POP-UP SHOWROOM I KØBENHAVN

 photo 3d6df72d-9c2d-48fd-8fba-4743d6b0b43b_zpswjj0pkeh.jpg
Tra af mine favoritsofaer: Ditte / Herman / Vera

Et brand vi er vilde med her på bloggen er Sofakompagniet. De formår at designe nogle enormt karakteristiske og smukke sofaer, der skiller sig ud fra det, man ellers ser alle andre steder – og så endda til skarpe priser! Som I måske bemærkede i mit indlæg her, har jeg selv Sofakompagniets Vera sofa stående i min stue, og det er uden tvivl et af mine bedste interiørkøb til dato. Den har sådan et elegant design, og samtidig har den en lethed over sig, som jeg er helt vild med, modsat vores gamle sofa, der var lidt af et skrummel. Det med letheden synes jeg generelt er noget, som kendetegner alle Sofakompagniets sofaer. Der er kræset for detaljerne og man bliver glad af at se på dem. Det eneste jeg havde det lidt svært med, da min kæreste og jeg besluttede os for at investere i sofaen, var at jeg ikke havde mulighed for at prøvesidde den i en fysisk butik. Deres showroom ligger nemlig i Korsør, og der havde vi ikke lige planer om at skulle forbi. Men efter flere anbefalinger tog vi chancen og klikkede sofaen hjem, og vi blev bestemt ikke skuffede, for man sidder (og ligger) simpelthen så godt i den – og så er Vera altså bare en virkelig pæn dame!

Men nu er der godt nyt til alle i hovedstadsområdet, for d. 15. september åbner Sofakompagniet nemlig et stort POP-UP showroom i København. Så skulle nogle af jer sidde med de samme betænkninger, som jeg gjorde før mit sofakøb, så har I nu rig mulighed for at komme forbi for at prøvesidde og nærstudere de mange lækre sofadesigns. Fra d. 16. september kommer showroomet til at have åbent mandag-fredag fra 11.00-19.00 og 10.00-17.00 i weekenderne.

 photo 2f5dcd1c-f8ba-4963-bdec-2fe489303cfe_zpshiyxwgd5.jpg

En sofa, jeg personligt gerne ville se nærmere på, er ‘Sixteen’, som er skabt som en del af et designarbejde med Emil Thorup. Sofakompagniet lancerer i øvrigt også et nyt og spændende design samarbejde med Christiane Schaumburg Müller, der bliver lanceret sidst i september, hvilket jeg er også er meget spændt på at se resultatet af.

Og til de af jer, der ikke lige kommer forbi København indenfor nærmeste fremtid, kan jeg varmt anbefale jer at tjekke det fine udvalg på Sofakompagniet.dk :-)

Mette.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Sofakompagniet

   

2 COMMENTS

 • Åh, som jeg bare er TRÆT af, at jeg ikke lige bor i nærheden!
  Jeg er VILD med Vera, og jeg vil så gerne lige prøve at røre/sidde/føle, inden jeg slår til!
  Og Lee – hende vil jeg også gerne lige smugkigge lidt på, i virkeligheden :D
  Men der er langt fra Aalborg til Kbh… Så jeg må nøjes :/
  Tak for inspiration og god dag til dig og dine!
  Kærlig hilsen Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Lee har jeg ikke erfaringer med, men Vera er både lækker at røre ved og sidde i – det tør jeg godt love ;-) Man kan jo altid håbe på, at de på et tidspunkt åbner noget lignende herovre hos os jyder, det ville jeg bestemt også sætte pris på. Rigtig god dag til dig også :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ADD A LITTLE LUXURY