INSPO FOR A COOL WORKING SPACE

EXCITING NEWS FROM IKEA

 photo ikea4_zpsibmo8q81.jpg photo ikea2_zpswomqwbp6.jpg photo ikea1_zpsner9erbt.jpg photo ikea3_zpsxnwtj20a.jpgDa jeg var et smut forbi IKEA med de andre to piger for et par uger siden spottede vi en plakat, der teasede for en ret fin august-nyhed – nemlig en ny designkollektion i samarbejde med Ilse Crawford. Det måtte jeg naturligvis lige hjem og se nærmere på, og jeg blev altså ikke skuffet. Serien har navnet SINNERLIG og kollektionen indeholder møbler af kork og produkter af massiv akacie, keramik, mundblæst glas, bambus, søgræs og bomuld. Det er altså naturmaterialerne, der er i fokus. Generelt er jeg vild med, når IKEA laver denne slags særkollektioner, og jeg glæder mig til at lure mere på de fine sager, når produkterne kommer i butikkerne fra starten af august :-)

Translation: I stopped by IKEA a few weeks ago and was pretty excited to see a poster teasing for this new SINNELRIG collection by Ilse Crawford. The collection is made of natural materials such as cork, ceramics and glass, and it will be available in stores from August.

Mette.

7 COMMENTS

 • Damn, nogle lækre produkter! Tjekkede også lige de to andre særkollektioner, som er på trapperne, ud, og det tyder virkelig på, at der kommer en masse spændende i butikkerne over de næste par måneder. Glæder mig til at se nærmere på dem, når vi rammer august (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser super spændende ud! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅÅÅÅH hvor er det bare pænt!
  Specielt sofaen/daybed (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I må meget gerne give besked, når nyhederne er ude på Ikeas hjemmeside :)

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederik

  Lige disse nyheder (alt fra Ilse) er først i butikkerne til oktober.

  2016 kataloget udkommer først på dansk om 14 dage men er allerede ude på engelsk. Hent Ikeas katalog app og sæt dit land til USA, så kan du downloade det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Okay, hvor har du det fra? IKEA har nemlig selv informeret os om, at nyhederne lander i butikkerne til august? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INSPO FOR A COOL WORKING SPACE