CHARMING APARTMENT IN A MONOCHROME STYLE

NEW IN: UASHMAMA FLOWERPOTS

 photo uahmama_zpsmdds9hyf.jpg
Forleden da jeg var forbi en af de lokale interiørbutikker, kom disse fine urtepotteskjulere fra Uashmama med mig hjem. Tatiana har tidligere skrevet om dem her, og jeg synes bare, de er så fine :-) De er lavet af noget helt specielt papir, som kan tåle at blive vasket og det hele, så man kan naturligvis sagtens bruge dem til meget andet. De kan købes lige her.

Translation: A few weeks ago I bought these cute flowerpots from Uashmama. They are made out of a special sort of paper which is actually washable. That means they can be used for many other purposes.

Camilla Marie

   

5 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CHARMING APARTMENT IN A MONOCHROME STYLE