ONE OF MY VERY BEST TIPS FOR INDOOR PLANTS

VINDEREN AF 1.000 KRONER TIL BOLIGSHOPPING

 photo d60c7765-0718-4a08-9222-cb61323143d7_zpselvakrcc.jpg

1 / 2 / 3 / 4

Det er faktisk allerede en uge siden, at konkurrencen om 1.000 kroner til boligshopping på Frkmage.dk begyndte, og vi håber altså, at I alle nåede at deltage, for nu er det blevet tid til at finde den heldige vinder. Men først vil vi lige sige tak til alle, som har deltaget. Vi bliver altid så varme i kinderne af at læse jeres kommentarer og vi ville ønske, at I alle kunne få en gave, for det fortjener I. Der er dog kun én heldig vinder af denne konkurrence, og det er…… Nanna T, som ønsker at pifte sit køkken op med et fint opvaskestativ i kobberfarvet stål og den populære opvaskebørste, som på sin helt egen måde gør opvasken lidt sjovere (eller pænere, i hvert fald). STORT TILLYKKE til Nanna – vi har sendt dig en mail :-)

Vi viste jo nogle af vores absolutte favoritter fra Frkmage.dk, da konkurrencen blev skudt i gang. Men hvad ville vi egentlig selv vælge at bruge sådan et gavekort på, hvis vi vandt? Først snakkede vi lidt om den flotte træbænk eller måske bruge gavekortet, som et tilskud til de industrielle stole fra Tolix. Men vi blev til sidst enige om, at duftlyset fra Karmameju og det stribede tæppe, som ville pynte ethvert rum, nok ville blive klikket hjem, hvis vi var de heldige.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Frkmage.dk

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ONE OF MY VERY BEST TIPS FOR INDOOR PLANTS