A BEAUTIFUL WAY TO HANG YOUR POSTER

VIND 1000 KRONER TIL FRK. MAGE

 photo Skaeligrmbillede 2015-05-11 kl. 19.05.11_zpsp4kcbhkk.png
Lyskæde / Tolix Stol / Lågkrukke / Lampe / Sæbe / Duftlys / Bænk / Tæppe

Nogle af jer kender sandsynligvis allerede webshoppen Frkmage.dk, for det er en af de webshops, vi har linket rigtig mange gange til i løbet af de seneste to og et halvt år – ja faktisk hver gang I har spurgt til den yderst populære lyskæde, der efter hånden er at finde mange steder på bloggen. Men lyskæden er altså ikke alt hvad Frkmage.dk kan byde på; de har nemlig en god blanding af produkter, der udgør et lidt anderledes udvalg end hvad man finder på de fleste andre webshops. Udover webshoppen består Frk. Mage også af to fysiske butikker, der ligger på Østerbro og i Gilleleje.

Ovenfor har vi fundet nogle af vores favoritter fra webshoppen. Lyskæden er naturligvis med, da vi alle tre har den hængende – og vi knuselsker den altså stadig. De andre lækre sager måtte bestemt også gerne flytte hjem til os – særligt Tolix stolen og den lækre serie fra Karmameju, som blandt andet rummer dette fine duftlys, ville ikke være dårligt. Men nu skal det ikke kun handle om, hvad vi drømmer om, for hos Frkmage.dk har de nemlig været så søde at udlove et gavekort på hele 1.000 kroner til deres webshop, som en af jer kan blive den heldige vinder af. Det er altså ikke nogen dårlig præmie, hvis vi selv skal sige det!

For at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kroner skal I linke til det produkt fra Frkmage.dk, som I allerhelst vil vinde i kommentarfeltet, og samtidig fortælle os hvorfor det lige netop er det, I drømmer om.

Vi glæder os til at læse jeres kommentarer, og vi finder en heldig vinder tirsdag d. 19. maj – held og lykke :-)

Indlægget er udgivet i samarbejde med Frkmage.dk

397 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A BEAUTIFUL WAY TO HANG YOUR POSTER