GREY KITCHEN WITH MARBLE TABLE TOP

ORGANIZED MESS

 photo 1_zpsyub4kcbs.jpg photo 3_zpscwhewjgt.jpg photo 2_zpslkziui5g.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Lige så vild, som jeg er med det enkle, minimalistiske look, er jeg også med trenden ‘organiseret rod’. Jeg aner ikke, hvor jeg har begrebet fra. Mon det er et begreb, jeg selv har fundet på? Nok ikke. Men i virkeligheden er det heller ikke et dækkende begreb for trenden, da der er ingen tvivl om, at det, der skal se lidt rodet eller rettere sagt proppet ud med ting, er et hundrede procent overlagte stylings. Kort, så handler trenden vel bare om at samle så mange ting, som muligt, på meget lidt plads og så stadig få det til at ligne en million. Nødvendigvis ikke over det hele, men gerne bare på et fad eller en enkelt hylde eller to. Jeg advarer lige; det er lettere sagt end gjordt. Det kræver altså virkelig nogle styling-skills, men hvis man formår at kombinere de rigtige ting i sin styling, så fungerer det ofte bedre på billeder end det minimalistiske look, hvilket hurtigt kan få rummet til at se tomt ud. Hvad er I mest til – ‘organiseret rod’ eller det minimalistiske look? :-)

Translation: As much as I love the simple, minimalistic look I also like the trend ‘organized mess’. I have no idea where the concept ‘organized mess’ come frem and in reality it’s far from suitable by the fact that there is no doubt that what should look like mess is one hundred percent premeditated. In short, the trend is just about gathering as many things as possible in as small a place as possible and keep it looking like a million. I promise you, it really demands some stylings-skills to execute it in a succesive way. What do you like the most – ‘organized mess’ or the minimalistic look? :-) 

Tatiana.

3 COMMENTS

 • I am a huge fan of the organized mess. I definitely appreciate the minimal look, but on a personal level, I don’t find that it reflects the kind of person I am. I can’t say I’ve mastered the organized mess look yet, but I’m working on it! Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Det ser bare så cool ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helt sikkert organized mess frem for minimal – eller en god blanding nok

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GREY KITCHEN WITH MARBLE TABLE TOP