EN RABATKODE TIL EN AF VORES YNDLINGSWEBSHOPS

HOW TO STYLE: IKEA STOOL

 photo 3_zps2wuru0zp.jpg photo 4_zpsijmzse4q.jpg photo 1_zpszviqc0al.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jeg har efterhånden fået lavet mig en lang indkøbsliste med ting fra Ikea, som jeg meget gerne snart skulle have gjort noget ved. Det sidste jeg har skrevet på listen er et par stykker eller fem af deres Frosta Taburet. Det er ikke bare praktisk at have et par ekstra stole, når vi skal have gæster, men som I kan se på billederne, så er de altså også super fine bare at have stående og gøre dem til en integreret del af indretningen. Vi har ikke mere plads i vores kælderrum (det kælderrum trænger til en alvorlig oprydning), så det er uden tvivl et stort plus for mig, at jeg kan bruge dem i indretningen, når ikke de skal bruges af gæster. Taburetten er af birketræsfiner, og jeg ville formentlig holde dem sådan eller male dem i en sart lysegrå farve (som på det tredje billede), stable dem og stille en fin plante på. Den er nu også perfekt, som et lille senge – eller sofabord, hvis I skulle stå og mangle sådan et. Jeg bruger selv en skammel fra Søstrene Grene, som sengebord og det fungerer så fint.

Translation: I have a quite long shopping list for Ikea, and the last thing I wrote there are a couple or five of their Frosta stool. As the pictures shows, you can use the stool for several occasions and I love that it can function both as an integrated part of the home in ordinary days, and then use it around the table when having guests. 

Tatiana.

6 COMMENTS

 • Det er vildt nok, hvad man kan gøre med noget så enkelt som en skammel, der mest af alt minder mig om børnehaven! Det ser jo virkelig fint ud her! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Lige præcis. Der skal ikke altid særlig meget til for at forvandle noget kedeligt til at blive super fint! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er simpelthen utroligt, jeg har LIGE været i Ikea, og brugt alt for mange penge i forvejen, men nu har jeg altså også ret meget lyst til et par taburetter! :scream:

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Haha, det kender jeg alt for godt! Du må tilbage :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed inspiration! Jeg kunne faktisk også godt finde på at købe den taburet og male den i en sart grå eller hvid og så bruge som natbord. Cool idé :) Den må også skrives på min IKEA liste ;)
  http://Www.pernille-weidich.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hvor kan man købe den fine marmorplade? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EN RABATKODE TIL EN AF VORES YNDLINGSWEBSHOPS