TIP: AN ALTERNATIVE WAY TO USE THE IKEA BARSÖ TRELLIS

NYHEDER TIL TERRASSEN FRA SØSTRENE GRENE

 photo soslashs1_zpscxxvg05k.jpg photo soslashs2_zps1k5efwgh.jpg

Vi ved, at I er vilde med inspiration til terrassen – i hvert fald, hvis vi skal tro populariteten af det her, det her og det her indlæg. Derfor tænkte jeg, at en snigpræmiere på Søstrene Grenes forestående udendørskollektion sikkert også ville falde i rigtig god jord :-) I kan få fingre i alle de fine ting fra uge 18, hvor Anna og Clara sætter spot på udendørsrummet.

Camilla Marie

2 COMMENTS

  • Nogle gange er det altså dybt uretfærdigt, hvor fine ting Søstrene Grene laver. Hvordan skal man dog nogensinde lære at holde på sine sparepenge, når de bliver ved med, at smide så fine ting på gaden? Jeg er helt betaget af det store glas med nedsænket fyrfadslys. Tror det ville pynte mindst lige så fint indendørs som udendørs (:

    // http://www.moonlitmadness.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: AN ALTERNATIVE WAY TO USE THE IKEA BARSÖ TRELLIS